25 April 2013

Penangan #perfect365 | MakeOver Jimat :)


CTDK pun terpengaruh jugak walau  dh sememang cantek =)

 
Memang terpengaruh!
Terpengaruh dengan rakan sebaya, haha!
Orang tu install apps ni, kita pun nak install jugeeekkk =P
Ni la hasilnya
Takde keje cari keje, hihihi...


Ipin kat belakang tu pun terpegun, uols! Hahhaa!


Dengan apps #perfect365 ni
Yang bulat boleh jadik lonjong
Yang pesek boleh jadik mancung
Yang nak tambah naikkan tulang pipi pun boleh
Yang nak putihkan gigi pun boleh
Muahahahaha!
Apa pun bleh! =p


Bila tengok perbezaan macam ni, baru terasa kusamnya muka selama ni, haha!


Sekadar nak main-main boleh la kan?
Saje-saje nak main touch-up touch-up boleh la
Save skit alat mekap kan? Hehehe
Nak buat bebetul secara realiti, ish idak le kotttt
(lonjong kan muka, mancungkan hidung, botox)
Jauh bebeno terpesong nya tu, hihi
Bersyukur dengan apa yang dianugerahkan
Takyah nak ubah apa-apa dah ^_____^


Terasa kusam betul la muka MamaZN kan?
Nampak gayanya...
Kena beli bedak cam Sue Syawalsimpson pakai ni ^_____^




16 comments:

mama tisya berkata...

oh tokti pn nk test jugak....hehehe...best kn saje suka2 main makeover muka..sue pki bedak apa?

syawalsimpsons berkata...

tak kusam pon muka..tu muka penat berjalan tu..kikikiki...

ieyda berkata...

nad dah xpayah nak touchup tebal2, dah manis dah tu....

MizzTina berkata...

sy ada mekapkan tunang sy.. kakaka.. mrh dia

Nana berkata...

ahahs
seme pakat tpengaruh
h

Sue-Rya Qistina berkata...

amboi..kemain lagi nad touchup ye. hehehe. nak try install lah nnt :D

lia berkata...

kita x berani nak upload gmbr yg d edit sbb da jd mcm hantu kak limah da kita ni ha3

JaSSNaNi berkata...

alaaa nad.. mane de nad muka kusam2 pun... tapi serius akak terpegun ni.. buatkan kat akak 1.. hehehehe..

Lisa Sheila berkata...

hehe.. blehla lisa download pasni application ni... :)

mummy_ayu berkata...

ah ah..Ayu pun dah install dah app nie..tapi Ayu suka lagi app 360 tu..i like!

mama lieyna berkata...

Waaa...nak install jgk la..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe...mmg agak over editing tu, hihi..

ch@ berkata...

pergh, tak sanggup rasa nak tgk muka sendiri. hahaaa.

zarena heeney berkata...

hehehhehe sama la ena pun terpengaruh gak guna app tu hehehehe

Sweetmama berkata...

k.eija x terpengaruh install app ni lg, tp sosial network yg lain abis k.eija download..Keek & Weechat, tp xdelah aktif sgt pun sbnrnya..hehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hehehehe nurulpun ada post gak guna app baru tapi gambar ori sorok.hikhik keje nakal sungguhkan?haha btul2 gaknya yang company2 guna nie nak lariskan barangan wat testimoni.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...