19 April 2013

Pemenang FM MELAKA Sempena Birthday MamaZN :)

1st of all, thanks pada kawan-kawan yang sudi join
Sudi beri sokongan memeriahkan lagi GA yang tak seberapa 
Hehehe

Pada yang tak berjaya jangan kecewa ye
Lenkali ada rezki MamaZN buat GA lagi ek!
Jangan serik nak join tau! ;)

Meh nak umumkan sape yang bakal membawa balik FM Melaka
Ewah, macam nak umumkan pemenang kat ABPBH plak, haha!


Tahniah utk mereka! :)









Sila la PM alamat kawan-kawan di FB : nadia irwani hamidi
@
Emelkan alamat di : nadyaewani@gmail.com
Nak wassapkan alamat pun no hal ;)

Lagi cepat dapat alamat, lagi cepat la MamaZN bleh pos ;)



24 comments:

lia berkata...

Tahniah utk yg bjaya ;p

mama tisya berkata...

tahniah utk smua pemenang..tkde rezeki nk dpt fm terompah pink..hehe

mamafarah4 berkata...

Alhamdulillah.. Menang lagi..Rezeki jumaat

lizz berkata...

eh saya menang ker?...

Myra Jay berkata...

Tahniah semua :D

Masya berkata...

yeahhh.. saya menang.. saya menang .... nak lompat bintang sampai syiling over x??? hihihihi.. nnt sy emailkan alamat eh.

Sidratul Muntaha berkata...

aku punya xde pung?!
ahahha

Salmi Khairil berkata...

tahniah pada yang menang..

*azni* berkata...

tahniah semua.. :)

syawalsimpsons berkata...

Tahniah huat dorang yg menang.....:-P

Ratu Hatiku berkata...

Tahniah buat pemenang..

Mama Mya berkata...

Tahniah kepada semua pemenang!! :)

Ibu Lala berkata...

alor...x dan nak join...

Ibu Lala berkata...

alor...x dan nak join...

Alyyani Anuar berkata...

nad, happy birthday!

Zura@Iwan berkata...

tahniah semua....

akak ni sll terlepas GA nad kan? teruk tul...

jgn kata akak tk support plak noh..mmg akak kdg2 busy tk dan nk tgk blog...sorry yer..

JaSSNaNi berkata...

owhh.. tak dapat kebaya nyonya... :( sedeyyy.. sob sob... :P

Tahniah pada yg menang lah..

zarena heeney berkata...

tahniah pd yg menang

Ya ALya berkata...

tahniah pada yg menang....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

oleh sebab itu...nad mmg rmai kawan..sbb nad murah hati...dan dimurahkan rezeki.

Selamat panjang umur, nad...
terima kasih sudi kawan ngan akak.. :)

Iela Fazielah berkata...

tahniah pd yg berjaya..

amiey lee berkata...

Tau tak kita g melaka ritu tak beli fmsbb lan dh beli sebelum ni huhu pastu tetiba menyesal teringat yg kebaya nyonya tu huaaaa

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

tahniah kpd semua pemenang2..

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah buat semua pemenang bertuah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...