12 April 2013

'Peace' Gaya Baby Nayli


Sekarang ni
Kalu nak bergambar
MamaZN suka acah-acah Baby Nayli
Baby, peace! Baby, peace!
Haha!
Sebab gaya dia macam tau jek buat 'peace' tu cemane
Gaya dah ada tu
Masih boleh diperbetulkan lagi di masa-masa akan datang, haha!

Sapa ajar tah
MamaZN takde la pulak buat gaya peace kalu bergambo (jarang)
Abang Zack pun sama
Abang Zack suka buat gaya Wolverine, Spiderman, Ironman dia jek, huhu!
Tapi comel la
Dah rupa gaya 1 Malaysia jek ha, haha!
(eh, memang pun kan? =p)


Gambar dr kamera Ayu Sidratul Muntaha

Haha, anak Adlin Mama3K tengok semacam jek pada Baby Nayli ;)


Ni dah share kat IG
Jom follow MamaZN : nadiairwani_hamidi
Ewah! Sempat promote! Haha!



Ni gambar semalam :)
Dengan muncung-muncung skali naik, haha!


Budak-budak kan
Cepat betul 'tangkap' apa kita buat, apa kita cakap
Kadang-kadang dekat tv pun dia dok perati
Memang kene pantau selalu
Benda elok ok lagi
Benda tak elok tu kena la dikurangkan
Ye la, makpak nya pun ada jugak yang terlepas laku dan kata, hukhuk!



12 comments:

Sidratul Muntaha berkata...

ade byk lagi kot gambo dia?
tak ingat dah abis upload ke belum
ntni kita tgk

Myra Jay berkata...

Alahai comelnyer baby Nayli ni :D

Adlin Mohamad berkata...

hahaha anak mak terkedu seketika kikiki

Sidratul Muntaha berkata...

link slh daa..
kami klik
pegi plak ke website yahudi ke ape

zai berkata...

Sama mcm masa husna kecik.. Suruh buat peace dia angkat jari telunjuk je..nk naik 2 thn lebih baru pandai buat peace betul ;)

Liza berkata...

Baru naik satu jari.. Hahaha.... :)

Norhaizan hakim berkata...

Budak2 seusia baby nayli macam span..mereka akan serap everything and anything..so pandai-pandai lah kita control persekitaran mereka.

ADEEYA berkata...

Haha omey je . Da besar da baby Nayli.

ALoNa CintamaniszLite berkata...

peace!!!!

mama lieyna berkata...

Kiiiuuut :-)

Mcm abg arif kecik2 dl.. :-) tp adik nye akeem belum reti..

eima berkata...

alisha tak pandai sbb akutak penah provoke die pun .. hihi comey gile nayli wat muncung tu

aLyNnZ berkata...

Haha..peace yaw..ishh baby nayli ni kan debab tau..gewammm anty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...