04 April 2013

Nak Pegi Mana Tu..? ;)

Ni lagi 1 kesukaan Baby Nayli
Mengganggu PapaZN sedang memandu
Hahahha!

Geram la dengan dak tecit ni tau
Kita nak amik dia, dia marah
Bila dibiarkan - bahaya plak nanti
Lagi 1, bukan reti nak duduk - asek la berdiri jek!


Eksyen ekkkk ngan Mama, takpe takpe...


Bahaya kan?
Memang bahaya pun
Sebab mengganggu penglihatan dan penumpuan PapaZN yang tgh drive
Tak sampai 10 minit pun 
Pastu terus MamaZN tak kasi dah
Baby Nayli nak nanges pun nanges laaa...
Kang dimanjakan sangat pun payah jugak karang

Kesian la pulak kat Abang Zack
Masa dia dulu, itu tak boleh, ini tak boleh
Sampai kat Baby Nayli
Takpe, baby kecik lagi...
Takpe, bukan lama pun
Takpe, janji dia tak nanges
Takpe, takpe, takpe...

Rasa macam tak fair kan pada Abang Zack?
Tak baik betul!





7 comments:

eima berkata...

tp anak yg sulung tak byk ragam kan berbanding no.2 ..klu kite kate tak boleh ... die terima je kan dr no.2 yg kuat memberontak .. tu alisha la tu ..nayli sama tak

Ya ALya berkata...

mmg sama la perangai nayli ni mcnm marissa...mmg camtu kot ank ke2....

mama lieyna berkata...

Eheh..sama sungguh la peel anak ke2 kita ni.. adik advnce dn berani.. teeeerpaksa kasi can jgk duduk kt driver, tp s3kejap boleh la, bl kasi can happy bkn main, bila ambk.. menjerit2 marah.. alahai anak ke2 :-) memang bahaya, tp itulah kesukaan mereka.. blh geng dgn akeem nih..

lizz berkata...

ololo anak2 memang gitu kot suka sangat duk kat tempat driverkan...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ha'ah...mmg membahayakan. Sbb tindakan baby ni tak boleh nk dijangka. Kekadang tetiba aje dia buat hal masa tu...leh menjejaskan pemanduan.

aLyNnZ berkata...

Hohooo...kalau ronda2 area taman ok lar kan..sure pasni baby nayli nmpk stering mesti nak pegang..tak per abang kena mengalah dgn adik..kan..kan

Nadiah Sidek berkata...

ada hati nak memandu ye nayli? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...