01 April 2013

Moga Pembedahan Sukses!


Weekend baru-baru ni
Time balik Teluk Intan tu
Sempat la jugak lajak ke Manjung sana
Nak pi melawat adik PapaZN yang accident sebelum ni
Dekat 2 minggu kot dah terlantar di hospital

Nampak la perubahan banding dgn dulu
Kalu dulu tak bermaya jek, tapi melawat kali ni ada la ceria nya sket
Boleh dibawak berborak & gelak-gelak
Alhamdulillah la, perubahan ketara sangat




Dan tadi PapaZN dapat panggilan mengatakan adiknya dah selamat dibedah
Alhamdulillah
Moga takde komplikasi la lepas-lepas ni
Doakan ye kawan-kawan
Moga adik PapaZN ni diberi kesihatan yang beransur baik 
 
Kami ada kat Hospital Manjung dalam sejam je kot
Sebab lepas tu nak ke Bagan Datok pulak
Pi kenduri kahwin sedara PapaZN

Otw ke kereta ada la pulak kucing ni dok beristirehat
Seronok sangat la Baby Nayli ni
Mula-mula jauhhh sket
Tapi makin lama makin dekat
Nak dipegang, Baby Nayli takut-takut
Asek jerit jek, kucing pun lari, haha!





2 minggu kat hospital, tak leh bayangkan!
MamaZN dulu dok seminggu jek pun dah boring sesangat, huhu!


10 comments:

ch@ berkata...

Hopefully kembali sht spt biasa. Laa tuuu two weeks. Two day pun mcm dh mereng rasa.
Comey nayli.

mamalieyna berkata...

Moga cepat proses utk sembuh semula... in sha Allah..

Hehe, kalau akeem dh dipenyek2 kucing tu :P

mamaRIFQY berkata...

hopefully cepat sihat ye.muka ipar nad tu mmg sebijik muke papaZN

syawalsimpsons berkata...

kan...kalo duduk lelama mmg boring ni..

lia berkata...

bler kena duduk hosp... mmg akan rasa lebih sakit bg lia...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah...moga cpt sembuh

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kaki tembam...nk menampung badan yg bambam...huhu. Nasib baik leh imbang ye naylie, ngee...

apa laa nk disembang naylie ngan meow tu..

Ya ALya berkata...

kalau marissa terus ditarik2 ekor kucing ni.....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Moga cepat sembuh..

itulah kan dok sehari kat sepital pun x sanggup ni pulak 2 minggu...

Masya berkata...

moga cepat sembuhlah nnt nak nya... org lain sy xtau..lah.. tp sy mmg x sukalah kat sepital lelama haihh.. bukan bosan.. trauma buni ambulans iyer jugak.. tp kalau dah mcm ni mmg terpaksalah kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...