18 April 2013

Misi Mencari Dot-Dot-Dot | Jalan-Jalan UPTOWN SHAH ALAM

Tajuk kemaheeennnn lagi ek! Haha!
Apa saja la yang nak dicari kat Uptown Shah Alam tu agaknya? ;)

Jumaat sebelum pi family getaway aritu
Saje-saje la ajak PapaZN jenjalan Uptown 
Zakwan takde, tido kat umah Aunty Wawa
Macma tu la biasanya, kalu ada AtokNenekZN kat umah Aunty Wawa
Zakwan pun dok melepak kat sana jugak

Jadiknya kami 3 beranak ni jek la yang pi jenjalan
Lepas Isyak trus kluar
Takdenya nak tunggu kul 10-11 malam baru nak kluar umah
Memang cari nahas kalu camtu
Susah nak dapat parking, huhu!
Time tu mmg time orang kluar pi Uptown jugak kot
Jalan selamat, pi la awal-awal, janji dapat parking, hehe
Balik pun awal kan? ;)




Apa aje yang dicari?
Speku jek kan kat tajuk entry, hahaha!
Takde apa sangat pun...
PapaZN ni ha, nak cari sweater, hihihi
Cari kat Uptown sudaaaa =p


Tengah survey-survey dulu ;)


Sebelum jumpa apa yang diingini
MamaZN dah jumpa dulu apa yang nak dibeli, haha!
Sebelum ni kalu pi Uptown memang dah berhajat nak beli
Tapi asek tertangguh jek
Kebetulan esoknya nak pi bercuti, maka beli la jugak
Hehe


Ini la benda pertama dibeli, hikhikhik - RM15 sajork! =p


Pusing-pusing-pusing
Akhirnya PapaZN jumpa jugak sweater yang dicari
Tapi MamaZN dapat rasa yang PapaZN beli dengan separuh jiwa jek tu, hihihi
Tak betul-betul suka dengan apa yang dibeli - asal ada je =p
Ssyyyy! =p
Jangan bagitau dia, hahahah!
Naseb baek murah jek
Takpe, lenkali kita cari betul-betul ek! =p




Makin lama, makin ramai dah org kat Uptown
Mentang-mentang esoknya tu Sabtu ye, hihihi
Baby Nayli pun dah berapa kali nguap dah
Dah apa lagi, moh balik! =p


p/s:
Sempat jugak la 'ter'beli shawl tribal, muahaha! Dasar!
Takpe, harga sama ngan beg tu RM15 =p



12 comments:

lia berkata...

xpernah sekali pon p utown shah alam walhal nyewa c2 dulu sblm pindah puchong he3

Mooniqueen berkata...

aah la kalau gerak lambat2 ke uptown s.alam tu, alamatnya parking la jejauh...semput nak berjalan..MQ pun kalau gi dalam kol 8 lebih dpt la parking depan sikit...

Masya berkata...

murahnya.... shawl tribal tu.. waaaaaaaaa.......

Adlin Mohamad berkata...

lama x gi uptown sejal banak 3 ni kekeke sesak sgt kalau nk gi yg uptown danau kota tu pun tinggalkan budak2 kat umah atok diaorg kekeke

Lily@MamaZaraZareef berkata...

rindunya nak gi uptown shah alam..selalu kalau pegi sana aktiviti tetap ialah makan2..pastu papa budak2 ni suka urut kaki kat satu kedai ni, then kakak Zara plak suka tgk binatang2 kat kedai jual haiwan peliharaan..barang2 tu klu nk dibeli ikut keperluanlah..paling selali cari selipar or kasut basahan budak2 ni..+ cari tudung mama..kkekekekekke

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ada bahagian berbumbung ke kat situ??

Wan Amira berkata...

mira pun sama. kalau pergi awai bukan main.. dah "tua2" ni tak laratnyer nak meredah lautan orang di tengah malam

Iela Fazielah berkata...

korang ni mmg rajin jln la... salute!

Zura@Iwan berkata...

uptown shah alam tk pernh smpi..uptown damansara pernah la smpi..

zarena heeney berkata...

dah lama tak pergi uptown

ch@ berkata...

Uptowm Shah Alam...celah mn ek? Ergh!!! Kena terjah dgn poket penuh RM nih...

Sue-Rya Qistina berkata...

situ mmg selalu je ramai org. nak2 kalau time menjelang raya. penuh sesak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...