05 April 2013

Menyesal Pergi Sale Padini Time Weekdays, Huhu!


Ingat tak hari tu MamaZN ada share
Kata nak pi Sale Padini Concept Store?
Dengan semangat waja nya kami bersiap

Alih-alih bila sampai sana
Alaaaaaaaaaaa....!
Mendukacitakan!

Memang sengaja MamaZN nak pi time weekdays
Dengan harapan tak ramai orang nak bersesak-sesak time pilih baju
Sekaliiiiiiii...
Padan muka! Takde menda yang sale sangat pun
Macam biasa-biasa jekkk
Rupa-rupanya, time weekend la baru diorang set kasi sale giler-giler tu
Alaaaaa, tak baek tau!

Lenkali takyah la letak tarikh dari sekian sampai tarikh sekian
Mesti la orang macam MamaZN takmo bersesak time weekend
Adoiii!

Beriya-iya MamaZN mintak maaf kat PapaZN
Sebab macam dah susahkan dia pulak kan
Ye la, dah la baru balik keje
Pastu nak bawak kami ke AEON Bukit Tinggi lagi pi shopping
Tapi PapaZN kata
Takpe...
Kalu tak pegi, kita taktau camni diorang buat
Lenkali pasni dah tau la...
Huhu, ok... =/

So, memang takde beli apa-apa pun kat sale Padini tu
MamaZN ubatkan hati gi shopping kat Cotton On Kids
Puas hati!
Sume ni total RM50
Dah jom balik!
Haha!




Pesanan buat PapaZN
Papa, disebabkan sale Padini tu takbest
Nanti kita pi J-Card Day ekkkk
Hikhikhikhik =p



14 comments:

Nafisa81 berkata...

rajin papa zn melayan

Adlin Mohamad berkata...

Kita pernah gi masa nk raya taun lepas kat one utama mmg gile2 sale la sambar jeans kyra, baju kyreen mmg gila sale ...

mamafarah4 berkata...

see..
Pesanan buat PapaZN
Papa, disebabkan sale Padini tu takbest
Nanti kita pi J-Card Day ekkkk
Hikhikhikhik =p
betul x akak kata..nad akan pei gak jcard day tu...hahaha

MRS. K berkata...

tahan je napsu jangan soping pape skang nih.. huhuhu

syawalsimpsons berkata...

yee papazn sama akob..kakkakaka...j card bila nad

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

skrg tengok je shoping tak boleh dah...

Masya berkata...

bila j card hahaha.... padahal kat jj pun xde.. eh² kan dah tukat aeon.. tp mesti nak sebut jj kan..

Ya ALya berkata...

emmm ri ty dh tgk online web cotton ni...tapi kena btr guna kredit kad....dwn kan org kpg....kad bnk banyak la....hahaha...

bestnyer la....patut bju nayli lawa2

mama lieyna berkata...

PapaZN sgt sporting, itu yg best tu.. :-).. untung nad..

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

laaa....tinggal kt bukittinggi ke? sy kt sijangkang aje. dekat lah. nt leh laa sy jemput bile sy kwen.

zarena heeney berkata...

rajin terjah warehouse sales nie erk

QasehnyaRania berkata...

sellu p j card je

aLyNnZ berkata...

Erm...sabo je ler kan..Cotton on kids kat mana..cam memarik gak baju nyer..alynn br jer g jcard day kat setiawangsa..hiheww..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sabarlah nad..bisnes ni mmg mcm tu. strategi perniagaan, hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...