23 April 2013

Kesian PapaZN... Surprise Kurang Menjadi! =P

Ni citer tepat jam 12 tgh malam 19 April yang lepas
Hahahaha...!
Lawak jek, ksian sangat-sangat nengok PapaZN =P

Malam tu, MamaZN rasa ngantuk giler kottt!
Tak dan la nak tunggu menjelang jam 12 tu, hihihi...
Jadiknya, dalam kul 10.30-11 camtu trus dah lelap

Tup-tup tetibe terasa - aih, awat hangat semacam jek ni
Ada orang tutup kipas ke?
Dah berpeluh-peluh tu, PapaZN pulak kejutkan
Happy birthday, Yang..!
Sambil bawak sepotong kek SR dgn sebatang lilin yg sedang menyala =p

MamaZN time tu dah mamai-mamai
Tak nampak dah kek tu tp terus jek marah-marah PapaZN
Dengan mata separuh pejamnya terus jek ngomel-ngomel
Nape tutup kipas ni? Hangat la!
Pastu bleh pulak trus sambung tido!
Ahahahahha!
Gilerrr kesian sangat kat PapaZN time tu! =p




Esok paginya tu PapaZN buat muka sedih
Dia kata surprise tahun ni tak menjadik lagi...
Hehehe

PapaZN citer, dia tutup kipas sebab api lilin tu asek padam jek
Pastu bila dah kena marah-marah
PapaZN macam kalut sket sebab pegang piring kek
Tetibe kek tu terbalik pulak dari kedudukan asal
Hahha!
Kesian giler bile dengar citer PapaZN tu ;)

Tahun lepas pun tak jadik jugak
Sebab Zakwan tak bleh simpan rahsia, haha!


Sori PapaZN, tahun depan try buat lagi ek!
Hihihi....
Apa-apa pun, thanks sangat-sangat sebab berusaha utk buat surprise
Kalau nak tau, PapaZN ni tak penah nak buat surprise kat wife dia
^___^



17 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

hepi besday sis...semoga dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik. amin....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe..orait ler tu..ada gak sambut jam 12 malam

Akak tak penah pun sambut. Sekadar ucap2 biasa aje. Maklum ler..dari muda tak penah ada sambut jam 12 malam ni..bila dh tua2 ni tak reti nk buat, kehkeh...

Nory Zoulkefle berkata...

hahah...
lawakk lah ..
cian papanya berusaha nak seperaiskan akak, tapi tak kesampaian...heheh
siap kena marah lagi..

Nana berkata...

hehe kesian
xpe cuba lg tahun depan
kita tiap kali amrul wat seprise
mmg langsung tak bole hidu
pandai btol dia plan

zarena heeney berkata...

hehehhehehhe mesti tgh mamai sgt tu

mama ila berkata...

alahai...surprise xmenjadik yer...kesian papaZn...xper..niat dah ada..ok lah tu..hehehe...

mummy_ayu berkata...

takpe la..next year cuba lagi.ok gak tu..ada gak nak buat suprise2....

Gieyana berkata...

HIHI..sian kat hb Nad..gigih dia nk celebrate tue..:)

Masya berkata...

kikiki super spontan.. x pasal kene marah papazn

eima berkata...

ok la tu dr ai ni langsung tak ucapan khas ..surprise lagi tak de ... hahaha

Sue-Rya Qistina berkata...

alalalala..comel je. sian papazn, kejutan yg x brp nak menjadi. xpe2, next year try lg k :D

ch@ berkata...

bestnya kakNad, sejak berumah tgga ni tak pnh lg dpt surprise beday canni, sweet je. xpela, kira ok la tu.

mama tisya berkata...

N nk surprise..bini die marah tutup kipas..hehe

syawalsimpsons berkata...

alahai ciannyer...dapat bayang je muka dier mcm mana...kikiki..x pe sekurang2 nyer papaZN berusaha...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

betul tu at least PapaZN berusaha utk wat surprise utk nad..

Norlizayati Othman berkata...

Kuang3.. bagus jugak dia berusaha gigih setiap thn utk bg jadi ia surprise. Haha happy birthday!

mama tisya berkata...

td rs mcm taip tk kuar...mmg btul pn..ni tulis blk ayat dpn yg tk kuar tu..heheh...sian PapaZN nk surprise..bini die marah tutup kipas..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...