10 April 2013

Kasut BUBBLEGUMMERS RM5 Sajork! =P

Semalam dah citer tak puas berjalan kat Alamanda
Mana nak puas, belum lagi jalan kat floor atas
Parkson pun tak sempat nak masuk lagi
Zakwan dah merengek nak balik
Mentang-mentang dia dah dapat apa yang dihajati
Pastu kenyang pulak makan kepci
Trus je ajak balik
Maknya ni ha nak le berjalan santai-santai lagi kan
Mana nak santai... Kalu anak buat perangai!
Baik balik dari kene hadapi menda-menda camtu, huhu!
Tak kuasa ;)

Dalam tak puas hati tu, ada 1 menda jek yang buat MamaZN puas hati giler
Muahahah!
At least dapat la balik dengan hati yang tenang
Kalu idak nanti, mesti dok teringat jek
Dah 1 hal kene repeat lagi skali kan? Hehe
PapaZN la yang jeling MamaZN ni nanti, kehkehkeh! =P

Puas hati sangat sebab dapat belikan kasut utk Baby Nayli
Dengan harga RM5!
Seronok giler dibuatnya, uols!
Naseb baek la tergerak nak pi jenjalan kat kedai Bata tu, hihi
Rupa-rupanya Bata tengah buat renovation
Pastu dalam masa yang sama dia nak buat clearance stock
Kasut Bubblegummers ni MamaZN dapat RM5
Biasanya RM25-RM30, kan?
 

Sume pun utk anak-anak...


Dulu pun penah belikan kasut sejibik sejibun macam yang ini
Masa tu beli sebab Baby Nayli dah mula pandai jalan
Selama 6 bulan, kasut tu jek la yang dilanyak nya ke mana-mana, hihi
Sampai dah lusuh bebeno
At last, carikan la yang baru
Abang ada, adik nak jugak kan? Hihi
Sejibik sama tapi harga berbeza
Untunggggg banyak! :)




Banyak lagi kasut-kasut yang nak diclear kan
Kasut lelaki, kasut perempuan, kasut budak-budak
Sume pun RM30 dan ke bawah
Cuba la kot sesapa nak usha, mana tau ada yg berkenan di hati ^_^

MamaZN yang nak beli kasut
Baby Nayli pulak yang dapat
Rezeki.... Hihi

Semalam ada yang bertanya
Beli kasut Zakwan kat mana?
Zakwan punya kasut kami beli kat kedai Converse
Beriya-iya nak kasut gambar Batman
Situ jek pun yang jumpa



15 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

perggghhh..murah giler! mmg berbaloi

Imaan09 berkata...

bakpo tak beli 10 n jual balik..nouri nak jugak..
p/s - nad, mlm bila ntah tdo mimpi nad sekeluarga..ntah apa tandanya.. y pasti sibuk smpi FM y dijanjikan tak terpos lagiikkk!! ayyyakkk

JaSSNaNi berkata...

memang untung, yang penting tahan lama tu... cute je kasut tu.. cam nak gak.. tapi baby fiyya tak de size lagi.. :) nanti nak jalan2 cuci mata cam nad buat.. ehh nad.. 20 + 21 ni ada warehouse clearance kat pureen PJ ye...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

murahnya..kenapa pi alamanda ni petang nie kasi usha kasut sikit

*azni* berkata...

mmg murah tu..berbaloi2..

Gieyana berkata...

Cantik....now semua $$ hbis utk anak2 kan..mak bapa blkg kira...
lama x sopping utk anak gak nih..x larat nk ukur mall..:P

MRS. K berkata...

tengah menahan sabar tgk orang soping. hahahah

eima berkata...

perrgghh pesal tak bgtau klu tak ai pi sambar satu ..ade lagi ke wei ..sampai bila clearance stock tu .. pesal tak bgtau awal ... huaawwwwwwwwwww

Nafisa81 berkata...

kasut bubble gummers ni mmg tahan. Pakai sampai tak muat.

Mooniqueen berkata...

MQ dulu ada jugak belikan bubblegum ni utk nana..sama design n color tau...tapi skrg xmuat dah.. tapi kenapa murah sgt ni?ni nak kene borong byk2..

ieyda berkata...

murah giler2 kasut nayli tu....tp xkesampaian nak ke sne coz xtau tujuan ape ke sana..hihihii

ALoNa CintamaniszLite berkata...

comel jer kasut naylie..
harap2 tak ketat ler...kan ke kaki naylie tu bambam...hehe...
timboi jer isi kaki dia, geram tul!!!

mama lieyna berkata...

Waaa manyak untung tu. :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg murah sgt la..
jarang dah kuar shopping mall skrg ni..huhu

syawalsimpsons berkata...

mmg murah tu....cumill la tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...