08 April 2013

Johan - Parodi Sayang ABPBH | Lawak Abes!

Assalamualaikum
Selamat Pagi!

Lemau tak?
Takmo, takmo, takmo
Takmo lemau-lemau ;)
April kan indah! Muahahahah! =p

Meh nak kasi ceria sket, hihi
Sape dapat tengok video ni, sila la tengok
Sape tak dapat tengok, takpe...
Nanti-nanti pun itssokkeeyyy ;)

Serius lawak!
Kalu tunjuk kat Zakwan & Baby Nayli ni mau depa gelak guling-guling
Haha!
Lagu feveret diorang ni



kredit to empunya video ini ^_^

Johan memang best la! 
Serius salute kat Johan!
Dari awal sampai la abes 
Takde yang bosan dengan lawak dia ni, haha!

 Ramalan mu benar belaka?
Dari 15 kategori, MamaZN betul 9
Suka, suka, suka! ;)
Saje suka suka pun, hihi
Perghhh! Teringat pulak kat Zarul Umbrella malam tadi
Syahdu ooo, haha!
Siap karok kat umah dengan PapaZN, hahahaha!
So, cemane?
 Ramalan mu benar belaka? ^_______^





13 comments:

Nana berkata...

johan ngan zizan je la penyelamat suasana
slain dr koroke 90 an tu hehe

mama lieyna berkata...

Memang.. gelak guling2x tengok ni :-)

eima berkata...

tak tgk sgt tgk time iklan je ... lagi besh cite master & commander kat TV2

Lisa Sheila berkata...

Xtengok pun semalm :)
Tp kalau video johan tu bleh la gak tgk hlg stress kjap...

MrS. F!zA berkata...

td msuk opsi pepagi layan sekali lg..over betui johan ni ..haha

Masya berkata...

samalah.. rasanya johan banyak penyelamat malam td.. pecah perutlah tgk parodi ni... tau..

mekchu berkata...

meleleh air mata malam tadi.. johan lagi lawan dari zizan sbnarnya kan... mak jemah ooo mak jemah..

♥cikmOt♥ berkata...

paling suka zarul..teringat zaman skolah dulu...haihhh zarul...

mamafarah4 berkata...

hahaha..haah kan.. johan lagi lawak sebenarnya..

lieyalatif berkata...

Mmg kelako laaa...abis rambut terbukak hahahahh....

X pasal2 hah kecoh semalam....tp semalam mmg dasat2 pesen retis kan nad...tokojot mak!

miza yusof berkata...

samalah kita. daripada 15 hanya 9 saja tekaan yang betul. johan memang tebaik. hahaha

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Parodi dari parodi lgu tu dh dibuat oleh azrul champ kat meletop..jd akak tgk johan buat pn gelak jgk la tp gelak tak bersungguh2 sgt...ngee.

Iela Fazielah berkata...

ok la.. tgk 2 -3 kali..akak xpandai tgk lawak2 ni.tp rasa xle nak gelak guling2.. tp boleh la... (statement xde perasaan)huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...