29 April 2013

JJCM | Pekena Nasi Beriyani @ Restoran Anje, Bangi

Sebelum ni penah citer gak pasal restoran ni
 Kali ni pegi bawak AtokNenekZN pulak ^_^

Hari Rabu lepas
Lepas dah amik Zakwan dari skool
Kami ke Putrajaya umah Aunty Wawa
Sebab nak lunch dengan AtokNenekZN

Pikir punya pikir, kami bawak AtokNenekZN pi makan kat
Restoran Anje, Seksyen 15 Bangi
Yang famous dengan nasi beriyani & laksa Johor nya tu ;)

Naseb baek time kami pi tu selepas lunch hour
So, memang takde ramai orang dah


Ini pilihan AtokZN & PapaZN :)


AtokZN & PapaZN pilih nasi beriyani lauk kambing
NenekZN pulak pilih nasi beriyani lauk ayam masak merah
ZakwanNayli pulak share nasi beriyani & ayam goreng

Actually MamaZN teringin nak makan nasi beriyani jugak
Tapi disebabkan penah rasa dah
So, MamaZN pilih mi bandung ;)


Ini saya punya! =P


Okeh, tika menaip ni, MamaZN dah terliur balik dah bila tengok gambar mi bandung tu!
Serius sedap!
Saaaaangat sedap! ;)
Pasni nak try laksa Johor plak, hihi


Macam-macam ada! =p
Zakwan ni kalu ada AtokZN ngengade dia len macam sket
Nak makan bersuap! =p


Baby Nayli jugak yg independent - makan sendrik :)



Seronok kalu pi restoran berulang kali kalu memang betul-betul sedap ;)
Lain la kalu tak sedap kan, konfem restoran tu kena banned trus! =P
Tapi 1 tu je la yang tak syok kat restoran ni....
Pekerja-pekerja nya tak mesra alam -___- 
 
 
 

11 comments:

Nory Zoulkefle berkata...

best ni jalan2 cari makan....

Ya ALya berkata...

awatla susah sgt nk senyum......

eima berkata...

nk try la sbb mee bandung tu .... laki ai komfem suka

Nana berkata...

mee bandung apa rasa ek hehe
kita xpenah oder mee bandung

mamaRIFQY berkata...

nasi beriani tu nampak begitu berkari skalii !!!

syawalsimpsons berkata...

sedap tgk tu

Chekgu Azrine berkata...

biasa makan..adala 4-5 kali sis..sedap bagi akak.. penah 2x kot berbuka kat sana ..tp kena beratur panjang..sebab akak belajar kat UKM tu..dekat je..

Masya berkata...

pasal apa tak mesra alam.. x gaji lg kot kikikiki ... ish tak best jugakkan nak makan .. kot muka poyo jer.. x mesra...

Sue-Rya Qistina berkata...

pergghhh..terliur tgk mee bandung tu!!!

Syuhada Salleh berkata...

mee bandung tu nmpak sedapp..tp x tringin sbb xsuka mkn mee..hee


p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

mama lieyna berkata...

Berdikari nayli mkn sendiri... Good girl :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...