18 April 2013

JJCM | Lunch Di Waroeng @Bangi

Bertolak balik dari Melaka jam 12 tengah hari
Sampai Bangi dah jam 1.30 petang
Plan awal nak pi Restoran Anje kat Seksyen 15 tu
Tapiiiii, bapak ramai!
Orang beratur nak amik makanan sampai ke luar kedai!
Tak sanggupppp!
Last-last tukar tempat
Kami pi Waroeng @Bangi, sebaris dengan Klinik Az Zahrah & Klinik An-Nur
Kedai ni jugak belakang Bangi Kopitiam
Senang jek nak cari :)

Allah, ingatkan tak ramai
Rupa-rupanya penuh! Packed!
Ye la, time tengah hari kan? Sume orang kluar cari lunch
Naseb baek dapat jugak tempat duduk
Letih kottt dok menunggu lama

Apa yang best?
Rasanya ikan bakar kot
Ramai yang dok menunggu depan stall ikan bakar 

Menu tengah hari memang banyak pilihan
Macam-macam ada! Haha!
Tapi takleh nak concentrate makan la time tu
Dengan dukung Baby Nayli, dengan Zakwan sakit, dengan panas berbahang
Pasni kena repeat lagi kot
Baru feel, hehe


Pilihan lauk yang pelbagai yg nak dekat abes dah pun time ni, huhu!


Sume pun khusyuk nak makan, huhu!


AtokZN tolong tuangkan ayor, hihi... TQ Atok! =)


Aunty Wawa tunggu turn nak makan :)


Licin aih sume pinggan! ;)


Makan utk 10 orang dengan air 1 jag besar = RM87
Ok la kottt


Abes la family getaway kami utk 2013
Tahun depan planning nak jejak KK pulak, in shaa Allah
Actually KK kami dah pegi ramai-ramai tahun 2011
Tapi time tu Aunty Yaya & famili tak dpt ikut sbb sedang berpantang
So, Aunty Yaya plak uruskan kali ni, huhu ;)
Ok la jugak pi KK, banyak lagi yang kami tak cover aritu ^_^



Nak FM Melaka tak? 
Jom join GIVEAWAY! :)




13 comments:

Ratu Hatiku berkata...

Sedapnya ikn bakar..kat bangi nie mmg byk tmpt mkn yg best2 kan.. :D

syawalsimpsons berkata...

bestnyer...akhir abis cuti2 malaysia

JaSSNaNi berkata...

best tu... makan ramai2 mmg syok... berbaloi sangat tu nad dgn harga 87 tu.. restoran anje pun akak lom penah terjah.. nampak dlm jjcm dulu..

bibi yusof berkata...

Hi...salam kenal...
Sy slalu pass by kedai ni tapi tk pernah nak try... Sedap ek.. Boleh la ajak family mkn kat situ

MrS. F!zA berkata...

bgus ada family getaway ni ek..kitorg adik badik tk pnh pon bercuti sama2 cmni..kecuali dgn family ipar..kakak2 fiza smua bz dgn kuarga msing2..payah nk ajak berjalan.hahaha

Adlin Mohamad berkata...

sini mmg full datang dinner pun ramai ok la food dia ..

Kella berkata...

ok.. sangat ok dengan harga itu.. =)
berbaloi makan ramai ramai..

Myra Jay berkata...

Keluarga besar dapat berkumpul macam ni best kan :)

Okla rege makanan tak smpai seratus ;D

Mama Idlan Irsyad berkata...

dok lalu jer kt situ.. x pernah singgah lagi..

lieyalatif berkata...

eh nad...atuk zakwan n nayli muda lagi kan....heheheeh....tingat plak abah lieya kat kg nun....

bagus nad buat aktiviti gini..semakin erat silaturahim keluarga ....

lia berkata...

berbaloi nad dgn rege nyer...

* klinik tu buat gak utk sunat budak lelaki

CheNamNam berkata...

besttnyer makan ramai-ramai ngan family macam tue..cnn rasa oklah harga dia..not bad..nak nak kalau masakan dia sedap lagilah berpatutan harganyer tue kann..:)

Zura@Iwan berkata...

sure nk mkn jd tk khusyuk kan..dgn ramai org...anak plak tk sihat...huhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...