01 April 2013

Hello APRIL! (^__^)


Assalamualaikum
Selamat Pagi! :)

Alhamdulillah, bertemu lagi April kali ini
Kejap je kan?
Dah masuk suku kedua utk 2013

Rasa macam tak sabar-sabar jek nak tunggu April, haha!
Ngengade =p
Ehhh, tapi betul! ;)
Rasa macam hepi semacam jek bila arini dah start 1 April, hehe

Moga-moga lebih bahagia, lebih dimurahkan rezki
Lebih bersyukur dengan kehidupan sekarang
Aminnnn ^_^




Ramai gak kan yang share bulan kelahiran dengan MamaZN?
Setakat yang MamaZN ingat la
Mia - Nana IbuDamia, Zara - LilyZaraZareef
Kak Amy MamaTisya, Kak Leily Mama Alya
Kak Suzie MamaZharfan jugak kan?
Tapi yang satu ni memang MamaZN ingat sentiasa
Sebab selang sehari jek, hihi
Kan Alycia, kan? ;)


Ada sape-sape lagi tak?
Komen sini ek! ^_^


Okeh, happy working semua!
Cuti sekolah dah abes, so rutin kembali seperti biasa
Hiyaaahhh!!!
Semangat, semangat! 

(^_^)v



19 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

oh..bday nad bulan april ke..patut die eksited..hehehe..nanti kite bg hadiah bday fm india k..:-P

Btw, zara bday 11hb..dia pon x sbr2 asyik tanye lame lg tak bday kakak..kekeke

Ibu Lala berkata...

ooo patut la tak sabar ek. Brp hb tu. saya bulan December. Hu hu hu..lambat lagi nak dapat adiah...

Nana berkata...

Wah dasat la nad
Igt eh bday mia bln ni
Xsaba tgu 13hb ni hahah

Mama Idlan Irsyad berkata...

saya jugak..hehe... 13/4 ni... wah, ramai jugak yer bulan april... MamaZN bila?

Tanpa Nama berkata...

kejap je kan ... dah suku tahun dah ....

Alycia berkata...

heheh.. ya betul.. tarikh kita dekat2 kan ;)

kt pun suka bila masuk april ;)

ieyda berkata...

ieyda bulan mei hari guru....nak jgk menyelit
hihihihii

mamafarah4 berkata...

lalala..nad, akak 13 april (kih!kih!..perlu ke nak bgtau.hahaha)

Adlin Mohamad berkata...

ramai gak yg bulan april eyh hehehhe kita awal bulan kikiki ... x sabo nk tunggu mei date kelahiran kyra n kyreen ..date kami nk pi hoiday kat p.kapas hehehehe

syawalsimpsons berkata...

tau je nape...suke3..sue tgk calender pagi ni, dah tertgk 1 tarikh ni...suke3

Masya berkata...

bestday nad eh bula april ni... kalau ikutkan arwah adik pun bulan 4, org kata bulan 4 ni orgnya hidup masyarakat.. maksudnya mesra.. arwah adik mmg mesra.. semua kat kg kenal.. sampaikan org ingatkan dia anak sulung padahal dia yg ketiga...

zarena heeney berkata...

ena bulan Dec ahaks

Lisa Sheila berkata...

lisa oktober ,,lambat lagi..heee

mamalieyna berkata...

Syoook .... husband k.eina 6 april ni.. :-)

lia berkata...

april bulan kena kuar ongkos sbb besday Mr Fallah he3

@e_da berkata...

Nad brape hb???

akak 17/4/1980.. kekekek siap tahun lagi tu.... dah tuo den

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

owh nad april yer.....

Myra Jay berkata...

Kejap je masa berlalu kan, tak sedar dah April :) Umo pun meningkat

Cho Zila berkata...

akakpun suka april sebab anak akak lahir bulanni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...