19 April 2013

Hadiah HariJadi Dari RADIUSITE & LIBRESSE ^_^

Berjaya men 'reward' kan diri sendrik
Sempena besday arini, haha!
Kiranya adiah besday utk diri sendrik la ni, hihihihi....

Baru jek sampai tadi
Teruja tetibe
Ate, baru 1st time melaburkan uwang di butik terkenal kekdahnya, hehehe...

Sekali sekala boleh la...
Tu pun sehelai jek, haha!
Kalu 2-3 helai dalam 1 bulan, mak tak mampu ;)




Cemane ke rupanya shawl ni?
Tunggu la esok
Esok MamaZN bakal rasmikan ye, haha!
Tak menyempat-nyempat, kan? :)


Ni pulak 2-3 ari lepas dapat kad besday yang pertama utk tahun ini ^_^
TQ Libresse!



Suka ucapan kat kad ni ^_^


Yang ini pun ^_^


 Tengah dok bersenang-lenang ni
PapaZN kata arini takyah masak, gantung jek kuali
Ecececece...!
Ada kejutan apa-apa ke ni, Bang? Haha!


 Apa-apa pun, terima kasih di atas semua ucapan dan doa kalian, 
Kawan-kawan yang MamaZN sayangi
Kat wassap, kat FB, kat blog, kat IG
Aduhhhh!
Rasa terharu banget!
Tenkiu, tenkiu, tenkiu!
MamaZN mendoakan yang baik-baik utk kawan-kawan jugak


Happy weekend! :)

16 comments:

syawalsimpsons berkata...

bestnyer gantung kuali..kikiki,.,,

lia berkata...

Kita teka... Mlm ni ada cake kot ekekeke

cik chinta berkata...

hb (:

shark berkata...

hepy belated besday dari saya :)

Mama Idlan Irsyad berkata...

selamat hari lahir..

saya pun dh dapat kad dari Libresse tu...suka sangat..

Adlin Mohamad berkata...

Keek ada tak nak suh 3k nyanyi lagu b'day tuk cik nad ni kekekeke

mama tisya berkata...

Nk bw nk mkn beso tu

Chekgu Azrine berkata...

happy birthday sis!!

Ya ALya berkata...

Ya dh wish ke blm ye nad.....happy bufday nad

mama lieyna berkata...

Lagi nak wish.. happy birthday nad :-)

Awal2 pagi td, Bband ni wat hal, tak bleh access internet, over limit katanya.. terkedu jap pepagi.. biasa rutin pg layan blog melalui tab dl, almaklum kt pc opis dh tkleh...bila try lg, dh boleh plk, trus lupa psl today is ur special day..terlamat wish..huuu..

Moga g3mbira n success selalu ye.. amin..

ch@ berkata...

Amboi gantung kuali. Btl2 reward kan diri tu. Ater hari istimewakan? Happy Birthday kakNad.

Nurul Ain Zulkarnaind berkata...

happy birthday!

Masya berkata...

wawawawa.. gantung kualai.. malam u mesti makan bst kan..

eima berkata...

hepi besday dear ....

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhhh..bestnya!!!
happy belated besday ye nad :)

aLyNnZ berkata...

happy belated besday tau..sorry terlewat sbb 19 april alynn ke langkawi kursus..neway cantik tudung tuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...