26 April 2013

Gwiyomi Versi Islamik (^_^)

Dah jadi fenomena plak kan gwiyomi bagai ni
Padahal terpikir la jugak pebenda la yg special nya, hehehe

Aah, takyah cakap org lain
Budak-budak kat umah ni pun dah demam gwiyomi
Lagi-lagi si Baby Nayli, kemain buat gaya cute, haha!
Tapi idak la berlebih-lebihan sampai taksub sangat

Kat FB pun ramai jek yang share macam-macam video gwiyomi
Dari yang paling cute sampai la yang paling 'cute' takde gigi, haha!

MamaZN nak share jugak la
Tapi ini gwiyomi islamik
Baru ada pengisiannya ;)

Selamat menonton!


sumber : youtube


 Okeh, hepi weekend kawan-kawan sume! :)

11 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nad..comeinya gwiyomi islamik ni ya...suker lak k.atie.hihihi

mamawana berkata...

Assalamualaikum wr wtuh..

Chomelnya versi Islamik nih...

yang baik Ishak berkata...

suka la...

Hijab Valley berkata...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

mama lieyna berkata...

:-)

Suka dengar, suweeet...

Wan Amira berkata...

pandai nya derang olah balik.. catchy jugak bile dengar

zarena heeney berkata...

mcm2 style skang nie kan

CheNamNam berkata...

hakak suke yg gwiyomi budak tue..chomel sgt rasanya...:)

JaSSNaNi berkata...

comel lah versi islam ni... :) suka suka suka... !

Waney Zainuddin berkata...

ni comel :)
WaneyZainuddin.com

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hehehe..ada dgr jugak..mmg comel sgt kan..ada pengajaran plak tuh..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...