11 April 2013

Gara-Gara Tarikh Mengundi PRU 13 (^_^)

Jakun kejap
'Peghak' pun iye jugak kottt, kikikikiki =P

Semalam lepas jek MamaZN update pasal Tarikh Mengundi PRU 13
Saje la nak tengok blog sendrik
Waaa...! Terkejut kot!
45 orang yang view dalam 1 masa, muahahah!
Ini semua poyo! =p

Almaklum, 
MamaZN tak penah ada pengunjung sebegitu banyak dalam 1 masa
Sebelum-sebelum ni
Kasik la chance, kan? Hihihihihi....


45 orang dalam 1 masa ^_^


Ni kali pertama MamaZN nak mengundi 
Excited? Takde la, biasa-biasa jek
Excited dapat balik kampung ada la! Haha!
Tapi tetap ada rasa tanggungjawab la kan sebagai rakyat Malaysia
Sebab ini la peluang kita kan? :)

Kawan-kawan dah daftar sebagai pengundi?
Dah semak nama?
Boleh semak nama kawan-kawan kat sini


Walau berbeza pendapat & fahaman politik
Kita tetap kawan kan? ;)



p/s:
Alhamdulillah, tak usik tarikh Cuti-Cuti Malaysia, yeay!


15 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

balik tak balik, balik tak balik...kita nengok camner nanti...hehehe

MRS. K berkata...

hehe.. kite up pasal kes buli tu pon UV mencanak naik. huhu

Nana berkata...

tu la mujor xkena time nak g oliday
tp kena date kenduri kawen adik diah
Camane la nnt mes tetamu xramai sebab balik ngundi

lizz berkata...

ramai yang view tu...
best kan mengundi boleh balik kampung...

Adlin Mohamad berkata...

5 may b'day kyra huwaaa apak ekna jaga undi so xde la sambut kat luar sbb apak kena keje sampai malam ...selamat mengundi !

::NureeN:: berkata...

tu maknanya aura dia kuat hehehee.....

amiey lee berkata...

Hehehe wahhhhh bagus2.. org selalu cari isu am kan...kita penah dulu up pasal jalan2 yg ditutup pasal bersih..

syawalsimpsons berkata...

sue mengundi kat putrajaya je la....best tu..ramai yg view

aanie berkata...

wah, bestnya...kita nak dpt 5 org pun susah..hehe..

eima berkata...

semua pakat check tarik ek ..semangat betui ....
aku balik mengikut suami mengundi tp aku takngundi larr

bunga_rose berkata...

wow, 45 org dlm 1 saat.. kalau saya pun peghak ahahahah

mummy_ayu berkata...

Tu la. Ayu punyw cousin wedding 4 mei..sipi2 dah tu

mama lieyna berkata...

Hehe.. tak sempat nk buat n3 psl pru tu..sbb n3 semuapun autopublish, weekend je buat n3 :-).. tak merasa gk pengunjung seramai tu dlm 1 masa..huu

Selamat mengundi, betul..apapun fhaman politik kita, kawanntetap kawan :-) .. sbb mungkin kita ni tak addicted sgt kot.. layan je..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kalo tak ckp, tak expose sgt...sape tau kita lain2 sokong parti ye dak...

pilihanraya bkn lah medan utk berpecah belah!!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija pun 1st time mengundi thn ni sbnrnye..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...