12 April 2013

Family Getaway, Yeay! ;)

Jom kita berkemas!
Jom kita berkemas!
(ikut nada lagu Jom Kita Mengundi =p)

Mula-mula plan nak pegi lepas raya
Nak tunggu Baby Khadeja a.k.a Baby K besar sket
Tapi masing-masing pun dah excited terlebey, haha!
Makanya, plan lepas raya dianjakkan ke esok hari, weee..!

Kalau tahun lepas, family vacation kami pilih Tiara Beach Resort
Tahun ni pulak
Kita turun sket lagi ke arah selatan nun, hihi
Yang pasti ada water park jugak
Kasi anak-anak happy :)

Taktau la sempat berjalan ke idak ni
Santai-santai kat lokasi pilihan tu jek kottt
Ok la tu, dapat spend time bersama family

Kalu balik kampung bleh gak nak kumpul-kumpul camni
Tapi biasanya mesti tak cukup ahli
Gi umah in-law la, ada tak bleh balik la
Padahal 3 beradik jek ni, hahah!
Adoiiii! =p
At least, dapat gak berjalan tengok tempat orang kan? Kan? Kan? :)
Macam Zakwan ni ha
Tiap-tiap hari excited bertanya 'bila kita nak pegi hotel ada kolam, mama?'


Ni koleksi gambar cuti-cuti tahun lepas, hihi
Saje nak refresh balik kekdahnya =p


 




Agak-agak kami nak ke mana?
Hehe

Moga perjalanan dipermudahkan
Moga perancangan seperti yang direncana
Dan paling penting
Moga tujuan dan objektif tercapai la hendaknya... :)


Actually dah kemas beg since Isnin ritu lagi, hahahhah!
Sama kan MamaZN macam entry ini :
Tak leh ubah dah, haha!

Jom kita berkemas!
Jom kita berkemas!
^___^

 

13 comments:

ieyda berkata...

selamat bercuti...moga gembira semasa dihari cuti...hihihiiii

Adlin Mohamad berkata...

wah bestnya ..

♥cikmOt♥ berkata...

selamat bercuti

eima berkata...

Melaka Wonderland

Sidratul Muntaha berkata...

korang laki bini mmg senyum sokmo la
ahahha
happy je aku nengok
kem salam ye dgn laki ko
dh sm2 jdi beret dah ni
ahahhaa

Nana berkata...

Kita xkemas lagi nad
Suke last mnt malam kang br hegeh2 nk kemas
Hehe
Happy holiday

syawalsimpsons berkata...

bestnyer jalan2 ni,,...sue jugak duduk umah weekend ni

Dini berkata...

g Melaka Wonderland / AFarmosa Resort yer kak?? :)

::NureeN:: berkata...

mmm... kemana ya...
nureen plan gak tp x tau nk kemana huhuuu..
take care n hepi holiday :)

Sue-Rya Qistina berkata...

bayou lagoon beach resort kan. tu tempat saya kerja dulu tu. tp dulu management lain, melaka watercity resort. skang dah ok kot hotel dorg :)

Masya berkata...

saya teka ke melaka kot... a famosa resort..

Myra Jay berkata...

Bestnyer p bercuti ;)

Moga perjalanan selamat pergi dan balik ye ;D

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bercuti laa puas2 bila2 pun selagi anak tak bersekolah asrama. Takyah tunggu cuti sekolah.

Mcm akak ni susah sket ler dh. nak jenjalan time cuti sekolah...hujung minggu org dh booking amek gambar. Hari2 biasa...cik abg pulak kena catu cuti..adeii..
tu pun pandai2 laa bila cuti sekolah dh space kan satu weekend utk dorang...
Kalo kejar job jer...takleh jgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...