16 April 2013

Family Getaway @ Bayou Lagoon Park Resort | HARGA BILIK MURAH


MamaZN nak share kat mana nak dapatkan harga bilik murah
Murah tu takde la murah sesangat kan?
Yang penting harga masih mampu beli la gitewww ;)
Ini pengalaman MamaZN
If ada kawan-kawan tau cara lain utk dptkan harga murah, inform la jugak ek!
Sharing is caring, kan? Kan? Kan? ^_^

MamaZN beli dengan Groupon
Disebabkan kami pegi 1 family besar
Makanya kami amik apartment 3 bilik
Dapat apartment mengadap water park uolsss! 
Ai is suka, haha!

Kalu ikut apa yang Groupon bgtau
Harga asal utk apartment 3 bilik ni adalah RM837 utk 1 malam
Perggghhh! Harga tak hingat!
Tapi bila beli melalui Groupon, kami hanya bayar RM348 utk bilik yang sama!
Berbaloi kan? :)


Ada 3 pilihan bilik :
  • Studio suite : RM148 (RM489 published rack rate)
  • 2-bedroom apartment : RM248 (RM670 published rack rate)
  • 3-bedroom apartment : RM348 (RM837published rack rate)

Dan yang bestnya.....
Harga RM348 yang kami bayar tu 
Adalah termasuk breakfast & admission fee ke water park utk 6 orang!
Kami siap dapat extra breakfast free utk tambahan 2 org lagi, hihi
Best, best!


Kawan-kawan boleh klik sini utk keterangan lebih lanjut
Utk makluman, deal ni dah lepas tapi boleh guna utk rujukan
Dan jangan risau
Deal utk Bayou Lagoon Park Resort ni sentiasa ada :)
Nanti MamaZN share kalu ada lagi
Kot-kot la kalu kawan-kawan terlepas pandang, hihi


Memang berbaloi & puas hati! :)


Untuk kawan-kawan yang nak booking direct dengan hotel
Boleh klik link ni http://www.bayoulagoon.com.my/
Kot-kot la kalu ada yang masih ragu-ragu dengan pembelian voucher ni, kan?

Tapi harga tetap ada bezanya
Ini harga kalu booking direct dengan hotel :
Studio suite stay for 2 for RM178 (weekdays) / RM286 (weekend)
3-bedroom apartment stay for 6 for RM412 (weekdays) / RM547 (weekend)
 *beza dengan harga yang Groupon mentioned kat atas tu maybe sbb ini harga if beli secara online*



Apa-apa pun pilihan di tangan anda ;)
Kalu macam MamaZN ni
Dah tentu-tentu la beli melalui voucher jek, hihi
Jangan ada kenangan pahit macam dulu tu dah la, hahaha!
Tettt! =p



Nak FM Melaka tak? 
Jom join GIVEAWAY! :)



16 comments:

syawalsimpsons berkata...

kalo tak sue ke sini la...tp tak kot..bulan 5 nak ke lain..kikikiki

lieyalatif berkata...

Mmg berbaloi laa nad!! Beza gile harga tu....nad tau x walo pun lieya ni gile soping online tp bab beli kupon2 ni lieya x reti lagi hahahahaha buat malu kan? Org lain dah beli berkupon2 dah tp lieya haram x reti hohoho

Ismaliana Sulaiman berkata...

nad.. akak minta maaf sgt2 ingat nak wassup nad ari ahad tp dek kerana sibuk uruskan itu ini dah t'lps plak... xder rezeki nak jumpa.nxt time yer...

eima berkata...

hmm ade tgk deal tu ari tu tp tak sempat beli sbb dah terlupa /.... hmmm next time la ...

amiey lee berkata...

Nad sekarang ada kat streetdeal..kita beli kat situ huhu

mamaRIFQY berkata...

memang sangat2 berbaloi lah kan?? bagus nad info ni..leh gune ni

Sue-Rya Qistina berkata...

diorg tgh wat promosi sbb resort ni baru lagi beroperasi. kalau servis bagus, mmg org akan dtg lagi. hehee

Sidratul Muntaha berkata...

masih belum berani nak beli ape2 online..
mcm2 hal nnti
mcm kes ko dgn ejan kat golkos tu

lia berkata...

berbaloi2 la nad....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tak tau laa bila akak nk ke melaka lagi..mm..

~aSHa~ berkata...

wah...thanx sharing

Masya berkata...

berbaloinya.. tp cuti dibekukan... bulan 5 ni adk ipar nak bertunang pulak huhuhuhu.. xtaulah bila masanya nak pg melaka ni..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

nad memang suka beli pakai groupun...
untungkan....

Nana berkata...

menarik tp br je g melaka
lambat lg kot klw nak g lg :-)

Cik Puan Diksu berkata...

cantikla...saya suka jugak ..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg berbaloi2 la nad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...