13 April 2013

Family Getaway! | Bayou Lagoon Park Resort, Melaka

In shaa Allah 
Dalam beberapa jam lagi sampai la kami ke sini ^_^
Bayou Lagoon Park Resort Melaka


kredit pic from groupon


1st time nak pegi sini, hihi
Kali ni pegi 1 family ramai-ramai
AtokNenekZN, Aunty Yaya 1 family & Aunty Wawa 1 family
Tahun lepas pi Tiara Beach Resort
Kali ni pi turun bawah lagi - pi Melaka
Tak sabar nak tengok sendrik hotel ada kolam - bak kata Zakwan ^_^

Bila google dan baca review kat blog-blog suma kata ok
Sebab hotel baru
Taktau la cemane ni nanti
Apa-apa, MamaZN akan review later, k!
Seperti selalu, hihihi...

Doakan kami selamat sampai! :)


Happy weekends uols!
Jumpa next week!
^__^



12 comments:

Chekgu Azrine berkata...

wow..bestnya...

Liza berkata...

Selamat bercuti, Nad.

Alyyani Anuar berkata...

enjoy your short breakaway nad :D

mama tisya berkata...

happy holiday..nanti review

maria firdz berkata...

wow.. mcm best je...

slm ziarah dan baca entry... :)

dr ummi faiqah:
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

mama_umar_maryam berkata...

weeeeee..men splash2 kt pool ye nayli & zkwan!!

mamaRIFQY berkata...

bestnyer p holiday..kite ni nad..dh lame rasenyer tak p holiday.jelessss ni

mama lieyna berkata...

Bestnye..pergi pulak beramai2.. mesti enjoy sgt..

Dok tengok je deal ni kt groupon, tp apakan daya... cuti tak berapa nak cuti si abah tu..huu..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Akak mmg tunggu pn citer cuti2 melaka ni...
Tp dh tau la...mgkn nad tak sempat nk lari g bandar hilir...

eima berkata...

ade tgk kat deal ari tu .. teragak2 nk beli ... nanti review tau ... next time kami plak terjah ...

aLyNnZ berkata...

Hihewww..seronok2..jgn lupa kos nyer skali yer..mana tau berbaloi2..alin org mlk boleh ler dipertimbangkan..

Masya berkata...

tak sabar nak tungg review.. sbb nak pg melaka jugak nak pg zoo melaka dan rindu asam pedas sana .. nak minum klebang shake.. eh² melampaunya kan.. semua nak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...