03 April 2013

Demi Kawan-Kawan, Ke Gerbang Malam Teluk Intan Lagi Lah Saya! ;)

Amboi MamaZN...
Sekarang ni
Asal balik Teluk Intan jek, mesti nak terjah Gerbang Malam ^_^
Sebelum ni balik kampung sbb melawat adik ipar kat hospital
Dah pi melawat kawasan dah
Kali ni balik kampung, pegi lagi, hehehehe

Bukan apa pun
Sebelum ni pegi nak carikan FM Teluk Intan utk kawan-kawan yang mengirim
Tapi sedeyyy, booth nya tak dibukak!
Kali ni harus la pegi lagi
Sebab dah janji kan?
Tak best pulak kalu kita tak tunaikan janji
Tak baekkkk =p




Alhamdulillah rezki kawan-kawan kali ni ada
MamaZN dah belikan n nanti MamaZN poskan ye, hihi
So, tunggu!
^___^


Dah penat, lepak minum dulu kat Bumbung Biru :)


Ala....
Lagi sekali takde rezki jumpa CheNamNam!
Ingatkan nak buat surprise!
Tu yang takde nak calling-calling dulu, haha!
Sekaliiiiii, padan muka sendrik, kihkihkih! =p
CNN balik kampung kottt, tak bukak booth malam tu
Kempunan nak merasa EMCC yang famous amos tu, hukhuk...
Belajar dari kesilapan
Pasni, jangan nak ngade2 buat surprise! Haha!


Setahu MamaZN, ada 3 orang jek kawan-kawan yang kirim
Sue, Zh-Ena dengan Noorzie
Ada tak sesape yang kirim tapi MamaZN lupa?
Atau ada sesape yang nak mengirim?
Boleh mintak tolong AtokZN belikan, hihihi....



14 comments:

Ya ALya berkata...

klu fm teluk intan tu ya mmg dah dapat dari nad...


eima berkata...

nayli tu kena potong rambut ke ... cam pelik je rambut die ...

lia berkata...

he3 kot xde yg kirim pon, mesti nad p jugak kot kan kan kan... sbb tgk mcm happening jer tempat tu...

* nad, x pasti emi peknen ke x tp cara entry mcm peknen jer...

Chekgu Azrine berkata...

xjd la seperisenya ek???

Nafisa81 berkata...

DEKAT KE RUMAHNYA DENGAN MENARA CONDONG TU...

syawalsimpsons berkata...

wah dapat jugak yee

Zarena Heeney berkata...

hehehhehe TQ Nad belikan

mummy_ayu berkata...

nak kirim jugak..nanti kita tukar dgn fm kl tower yer..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Lupa la tu akak de mntk tlg beli....hehe. takpe laa..akak xmerajuk pn..hihi

mama lieyna berkata...

Alaaa lupa nak kirim :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Nak kirim jgk nad..nak wat koleksi 1..

noorzie berkata...

hehe suka2...tenkiuuu!! syg akak...:D

ch@ berkata...

Kirim? Apakah? Waaaa ketinggalan bas ni. Haih!

Masya berkata...

nak komen x kene mengena hihihi....

sy beli shawl tribal kat sini
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.453854991360747.1073741825.424277604318486&type=1

dan kat sini pun ada offer tapi yg saya nak xdelah pulak .. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.463886297015960.1073741836.109935912411002&type=3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...