05 April 2013

Cupcakes, Hadiah Menang Contest! :)

Alhamdulillah!
Syukur, ada rezeki dapat cupcakes free, wee!
^_______^


MamaZN menang contest 

Sebab takde nak buat-buat entry kan
Tu yang laju jek join, hihihi...
Tapi dalam laju menjoinkan diri tu
Kene gak la perah otak membuat ayat yang paling baek
Sebab syaratnya adalah berikan komen tentang isi blog dan diri beliau
Kalu tersalah ayat kang takut ada yang terasa
Harap-harapnya Ayu tak terasa ek
Dan terima kasih sebab pilih komen MamaZN sebagai salah seorang pemenang! 
Yeay!


Tahniah jugak pada kawan-kawan yang lain! :)


Hadiah yang best!
Sebab boleh pilih sama ada nak cupcakes @ shawl
Cupcakes pulak boleh pilih antara red velvet, carrot walnut @ coklat

Kalau ikut MamaZN la, macam nk rasa tiga-tiga jenis cupcakes
Hehehe, tamakkan? ;P

Apa-apapun, thanks lagi sekali Ayu! :)
Wat mini gathering best gak ni
Senang keje ayu baking sekaligus, hihihihi



 Kemenangan [11] untuk 2013

12 comments:

MizzTina berkata...

tahniah..tahniah...

mama lieyna berkata...

Waaah syoknye.. tahniah nad, gigih menjoinkan diri, dpt hasilnya.. :-)

syawalsimpsons berkata...

tahniah nad..rezeki

eima berkata...

wahhh ... nk amik kek kena jumpa... hebat boleh la jumpa blogger lagi ... tu yg best tu kan nad

Nafisa81 berkata...

rezeki...

mummy_ayu berkata...

tahniah utk kita!! tu la..Ayu pun pilik cupcakes/ muffin tapi bab nak jumpa tu la leceh sikit..tgk time & tarikh, kalu ok..boleh la..sbb hubby Ayu nie kan busy..kerja tak tentu masa

Nana berkata...

tahniah..sedap nye dapat kek

Adlin Mohamad berkata...

Kita tak tau nk yg mana kikiki nak ayammmmm hihihihi ...

lia berkata...

tahniah nad ;)

Sidratul Muntaha berkata...

adlin nak ayam tu yg tak thn.ahaha
nad.confirmkan ye.boleh saing sekali jumpa kat sana

Ya ALya berkata...

tahniah....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tahniah....jd nk shawl ke cupcakes?? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...