09 April 2013

Collect Hadiah | Mini Gathering Rakan Bloggers Yang Best! =D

Ari Ahad dah ada program
Nak jumpa tokey buat kek, hihihi
Sebab nak amik kek percuma, yeay!
Seronok dapat jumpa ramai-ramai
3-4 orang kira ramai gak la tu, hihihihihi

Janji jumpa kat exit Tol Bangi
Mula-mula jumpa Ayu & Zety dulu
Adlin Mama3K lambat sampai
Seronoknya jumpa Ayu! 1st time ni jumpa
Tapi alaaaa, dah mesra semacam plak
Laaaaggiii la bila PapaZN pun jumpa rakan serumpun sejawa gitewww
Haha!
Ecececece... Macam la MamaZN ni tak serumpun yek, hihi


Takde gmbo yang elok, huhu!
Print shotscreen jek dr IG Zety ^_^
 



Amik-amik gambar kejap ngan Zety & Ayu
Pastu Zety mintak diri dulu sebab nak balik 'kampung', hihi
MamaZN tunggu situ lagi sembang-sembang ngan Ayu
Sambil-sambil tunggu tokey apam pokadot plak, hihihhi...
(^____^)

Kalu tadi PapaZN asyikkk bersembang dengan Ayu
(Yesss, PapaZN memang peramah berbanding bini dia T__T)
Kali ni PapaZN asikkk bersembang dgn hubby Adlin plak
Pung pang pung pang
Rupa-rupanya sekampung plak PapaZN dgn hubby Lin
Lagi rancak la depa bersembang ;)


Lagi skali, print shotscreen dr IG Ayu plak ^_^


Dah puas bersembang, sume pun pakat undur diri, hihi
Ate, anak-anak dah start meragam dah
Masuk jek kete, Baby Nayli dah ketiduran dah - penat sangat gayanya, huhu!




Akhirnya, dapat jugak merasa kek hasil air tangan Ayu
Memang sedap, memang mabeles!
Kami dapat kek carrot walnut & brownies
Tahap kesedapannya tu sampaikan baru jek dapat kek ari Ahad, ari Isnin dah licin!
Haaaa, maknanya sedap sangat la tu ^_^


Kek carrot walnut! Yummy!


Brownies - ni betul2 sedap!


Thanks Ayu sbb sudi kasi hadiah kek ni
Merasa jugak akhirnya, hehe
Ni kira kek besday la ni ye Ayu, haha!
Moga trus dimurahkan rezki lagi...

Thanks jugak pada Zety & Adlin
Berjumpa-jumpaan jugak kita lagi skali ye
Gaya macam dah kenal lama jek, hihi...


Apa-apapun, memang best! =D

23 comments:

Zura@Iwan berkata...

seronoknya dpt cake free dr Ayu...alhamdulillah rezeki kan..

smbil2 tu dpt bergather skali noh...bila dpt jumpa Nad plak ni..hehe..

♥cikmOt♥ berkata...

adehh...ni rasa nak makan kek jugak ni...hurmm...

JaSSNaNi berkata...

wow.. best ni sesi tukar2 ole2 tu yg best.. :) nyam nyam.. kenyang..

Nafisa81 berkata...

bestnya...dapat jumpa kawan2...dpt kek...

syawalsimpsons berkata...

best dapat jumpe yee

Sidratul Muntaha berkata...

kalau kami thu nad.kami buat yg proper.alang2 boleh sambut 2 3 org sekali dgn amy
ahaha

Nana berkata...

wah dapnye kek carrot tu
nak kena g sr la bli hehe

eT berkata...

wahh...sonoknya dpt jumpa2...
tgk baby nayli tido tu comel jek..geram plak rasa nk gigit..:p

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya dpt jumpa blogger.. :)

* ye la dear, kita x sihat. last week seminggu dpt mc. ni bambam pulak x sihat. huhuhu

mama_umar_maryam berkata...

nad!!yes seronok jmpe korg!ade chemistry gitu..gmbr zety tu kelaka plak hah,hahaha

Adlin Mohamad berkata...

nad ari senin baru abis kita ahad malam dah licn budak2 suka makan ehheh mmg sedap la ..
bila leh gesel2 pipi lagi kan hehhe

mummy_ayu berkata...

bestnya dpt gather2.....

mamafarah4 berkata...

hehe..bestnya dpt jumpa kawan ..pastu dpt cake lagi..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sumpah best kalu dapat jumpakan..
bila agaknya kita nak bersua

ALoNa CintamaniszLite berkata...

2 jenis kek tu...rezeki masuk perut ler, ye...hehe..

ch@ berkata...

Sdp kek tu. Sgt sedap sbnr nya. Baru lps rasa secret recipies punya. Hohooo...bila kita nk jmpa plak ek? Jom...

mama lieyna berkata...

Sedapnyee.. terliur weeeh..dah la posa ni..huu..

Syoknye jd peramah kan, k.ina ni, jns pemalu n pendiam skeet...dpt suami pun 2x5.. camno..kurang la bab gather2 ni..

lia berkata...

nad, ate korg kena bg sikit kek2 tu kat propel sbb bgambar kat barrier & tractor propel ekekkekeee....

Ya ALya berkata...

suka tgk baju2 n seluar nayli...cantik2 n suka sangat bila nad pakai kan nayli seluar legging...rasa nak gigit peha dia tu....

Iela Fazielah berkata...

wah sedapnyer.. dpt jumpa geng blogger yg lain

zarena heeney berkata...

x dpt nk jumpa ayu
ada hal

Lily@MamaZaraZareef berkata...

wow..jelesnye nk jumpe korang jugak..hehehe...antara 4 org ni ngan nad jek tk pernah jumpe lagi..=p

nway, nmpak bestnye kek ayu tu..=D

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah beshnye dpt jumpa ramai kawan, sedapnye carrot cake,
k.eija skrg ni pun dah jd peminat carrot cake..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...