03 April 2013

Co-Pilot Baru Papa! =P

Like A Boss! ^_^

Kan aritu MamaZN share stress dgn diorg bila dlm kereta kan?
Ni la salah satu kerjaan diorang ni
Nak-nak si Baby Nayli
Alaaaa, penat!
(hihi, tak baek ngeluh kan? =p)

Bila MamaZN dok belakang
Baby Nayli sebuk nak dok depan dgn Abang Zack
Mula-mula je boleh dok sama-sama
Pastu Baby Nayli pegi tolak-tolak Abang Zack
Sampaikan Abang Zack mengalah kene dok belakang ngan MamaZN

Yang payahnya tu la
Takkan la PapaZN plak yang kena jaga Baby Nayli kan?
Dah la tgh drive
MamaZN pantau dari seat belakang pun payah jugak
Sebab Baby Nayli ni mana dok diam
Suka bukak peti dash board la, duduk kat tmpt kaki la
Fenin, fenin!

Last-last
Bagi henpon kasi tengok Upin Ipin
Tu jek la cara kasi senyap kejap


Saya yang seksiiiii! =p


Tengok!
Dia yang buat salah, dia plak nanges marah2 kan kita, huhu!
Tu la tangan tu gatal pi tekan macam-macam masa tgk video
Bila tertukar citer lain dah meragam mintak citer Upin Ipin balik...


Abang Zack jugak yg cool
Dok ngan Mama lagi best kan?
Boleh manja-manja sampai ketiduran atas riba
Kesiannn Abang Zack :)


Lepas Abang Zack tido, suruh PapaZN berenti kan kete kejap kat tepi
MamaZN pindah ke depan jaga Baby Nayli
Eeeee, geram ngan budak tecit ni!
Rasa nak gigit-gigit peha dia! Haha!




17 comments:

*azni* berkata...

wow,peha nayli..sexy tu..hehe..

♥cikmOt♥ berkata...

akak skang dok depan dah bila kemana mana...tapi kadang iris tu wat perangai jugak...nak kesana sini...tapi takmo plak dok belakang...

amboi nayli...kemain lagi ye

Ya ALya berkata...

Sebiji sama perangai nayli n Marissa

Ya pun gram dgn peha nayli tu

mama lieyna berkata...

Nayli untung dpt abg zack ygnmudah je mengalah,, mcm akeem, nk dok sgt depan, smpai pnjat sendiri dr belkg nk ke depan, tp asek la kena mrh dgn abg dia, abg tak kasi ambk tmpt dia kt depn..hu..

Anak2 mcm2 ragam :-)

lieyalatif berkata...

Hahahahah baru le diva kan nayli hahahaahah....biasela tu nad nayli tau saham die tgh tgi, buat laa ape pun sure ok org layan heheheheeh.....

Adlin Mohamad berkata...

Diaorg mmg cam gini skang kalsu mak dok depan pegsng bby,si kyreen pun nk dok depan..bila kita dok belakang dia pun ikut dok belakang tiga2 seksli plak tu ..adehhh pening mak..kens beli van kot kikiki

@e_da berkata...

peha KFC tak leh tahan nengoknya.. kemain pandai marah yek.. heheh

zarena heeney berkata...

sebijik mcm umar

ch@ berkata...

pergh, peha tuuu...
sama dgn je kak, kita mcm cikMot tapilg struggle kot, sbb pesen smua buat pangai. hahaa. grrr...

eima berkata...

hmmm tak penah pulak alisha tu meragam nk dok depan sbb mmg die dok depan ngan aku pun .. cuma fhim je yg sebok nk dok kat depan jugak ... hahaha rimas abah bw keta ...

nayli ni aktif la kan ... muda dr alisha tp gelagat cam budak dah besar abg zack pun die tolak ... dasat

lia berkata...

nad, baju Zakwan ada pink sikit yer?

kita nak beli baju warna ada pink sikit utk Amsyar, Mr Fallah x bg hu3

mama ila berkata...

alalalala..abang zack..good boy..mengalah ngan adik.. sangat bersifat abang2... =)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

isu anak peel dlm keter kak lely pun ade nad, eventho sorang aje.. ;-p
hahah, yg masalah kak lely ni si alya ni nk duk atas riba akak kalo kite duk depan.. adoooi, nk merendek sama bapak die bergurau manja pn takleh.

kalo kite duk seat blkg, die pun duk blkg sama, jdnya bapak die cam driver kite plak.. adoiii..

ni sama pesen mcm iklan grandlivina tu, yg pakat duk dpn atas riba mak die wlpn dh beli mpv.. heheheh

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hehehhe comel je nayli...
lasak lebih pada abang nie

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Mcm anak sedara akak...(2 beradik tp 2-2 pempuan)...mmg mcm ni laa. Mula2 ingat masa dorang kecik aje...tp rupa2nya sampai kakak dia dh 12 tahun pun adik dia buat kat kakak dia mcm tu. Mujur laa kakak dia jenis mengalahhhhh...huhu..

ADEEYA berkata...

haha. tengok baby nayli kan makin serupa dengan abang zack. :)

syawalsimpsons berkata...

sue sekarang duduk belakang..tp kalo izz dah ok kat car seat dier N syawal pon dah lena tido kat belakang..mmg sue selit je bangun langkah ke depan...akob kata..mentang2 muat..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...