25 April 2013

Birthday's Gift Voucher Dari AEON | Insiden Staff Kantoi !


TQ to Kak Amy MamaTisya sbb inform pasal menda ni
Selama ni memang terbiar sepi jek 
Tak amik 'port' pun pasal voucher-voucher ni
Dah berapa banyak 'burn' dah, huhu!
Rugi-rugi...


Alhamdulillah, jadik la buat jajan-jajan utk anak-anak ;)


Sambil-sambil amik birthday gift voucher ni, sambil-sambil check point kad PapaZN
Rupa-rupanya PapaZN pun dapat jugak!
Alhamdulillah, bertambah la voucher, hihihihi...


Masa amik voucher ni kat service counter tu kan
Zakwan ada la tanya MamaZN - nak buat apa ni mama?
Staff yang layan urusan kami ni pi tolong jawabkan utk Zakwan
Dengan membuat lawak tak jadik
Tapi sorang lagi staff sebelah dia bukan main gelak kuat nooo
Rasa sangat takbest time tu
Rasa macam - Eee, tak baiknya! Macam tak sopan la
Tiba-tiba datang plak supervisor dia dari pintu belakang, tegur dia
Wah, rileks nampak, boleh main game lagi!
Hahahaa! Kan dah kenaaaa ;)
Kantoi sudaaa..!
Terkulat-kulat dia depan kami sbb tadi dok gelakkan kitorang =P



14 comments:

UmmiQusyairi berkata...

Assalam,,
Akak, camne nak dapat voucher tu? Kita ada juga.. tapi tak pnah dapat masa besday.. selalu shoping kt situ..hehe

mama tisya berkata...

mcm2 ada..ler b4 ni tk pernah amik ek voucher dr jusco time busday??lg 1 p register kt gsc.com bole dpt tiket GSC free utk busday of the month..tp utk wyg yg ada tanda * je

eT berkata...

ingatkan dapat voucher sbb staff tu kantoi..huhu

JaSSNaNi berkata...

eeeeeeeee.. memang tak baiknyaaaa.... :) yang baiknya nad dapat voucher.. :) heheheh.. :)

nad.. smlm akak balik terus tanya haikal.. pasal gagak putih tu... hmmmm nad nak tau apa haikal jawab...? mama salah tengok tu.. tu mesti burung merpati.. tapi haikal sebut mepati.. no 'r'.. heheheh.. spontan je budak tu cakap mama salah..

Gieyana berkata...

Mcm2 kn...ngulat ag tu..:)

zarena heeney berkata...

ena time birthday confirm akan tuntut viucher jusco eheh

Adlin Mohamad berkata...

x collect pun gift voucer tu collect dulu x pernah redeem heheheh point x cek lagi sebab jarang dah soping sakan kat jusco ntah2 ada 10 je kot voucer hehehe

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bestnya dpt gift voucher. semua yg akan sambut bday mmg akan dpt eh? lupa sudah. hehehe

syawalsimpsons berkata...

padan muka...bijak sgt....kkaakakka...nk gelak guling2 kat staff tu

Sweetmama berkata...

owh kami selama ni mmg elert betul dgn bday gift voucher ni..hehe

Nafisa81 berkata...

hmm...birthday voucher tu tak best pun...semua takde kat JB. yg ada seketul dua jer..tp tak berminat pulak...

mama lieyna berkata...

Issh mmg tak sopan sungguh gelakkan kwn depan org lain... tak baik..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

tulah natijahnyer bila gelakkan org.mmg tak sopan sungguh..nuul tak rajin kutip voucer pasnie kenalah kutip

Masya berkata...

kad dah lama sgt tak renew... mmg tahu lgsg psl reward baucer ni.. tq kongsikan info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...