04 April 2013

Birthday Bash Anak Rakan Blogger | Soccer Theme! :)


Aritu kami pegi jamuan hari jadi anak rakan blogger - Kak Nett
Tema bolasepak

Dan kali ni kami penuhi jemputan rakan blogger jugak ^_^
Sempena birthday party 3 orang anak-anak nya
Syafiqah (7T) , Irfan (4T) & Imran (1T)
Pun sama, tema bolasepak! :)
Sebagai tanda memberi sokongan dan menepati tema
Senang, kami recycle jek jersi yang kami beli kat Uptown Shah Alam dulu tu, hihihi

Kejadian adalah hari Sabtu yang lepas baru-baru ni
Gi makan-makan besday party dulu
Baru bertolak balik kampung, hihihi...

TQ Kak Ilah sebab sudi jemput kami
Dapat jugak jumpa akak akhirnya ^_^
Aritu tak sempat nak jumpa kan masa kat birthday party anak Kak Nett? ;)

Dekat jek pun dgn umah
BSP dgn Equine, dekat la tu kiranya kan? Hihi
Tu yang bleh jek nak singgah kejap - tunjuk muka ;)

Best la!
Deko-deko nya cantik!
Memang menepati tema betul! ;)
Banyak dah MamaZN amik gambar
Utk buat kenang-kenangan
Tapi sayang....
Henpon canggih sangat (puiii! =p)
Lupa nak auto-saved kan sume gambo!
Hmmm, mendapat la kan (T___T)

Ada la 2-3 keping jek 
Yang lain-lain suma kopipes dari Kak Ilah hihi
 Mohon share ek kak! ;)


Zakwan malu-malu terpaksa maknya join sekali, huhu! ;)


Cantek kan?
Sume pun mengikut tema
Banyak yang Kak Ilah buat sendrik
Rajin tau! :)


Ni meja otograph, hehe
Best la, suka idea ni :)


Makan-makan sume sedap2
Pastu simple-simple jek menunya
Nasi goreng, mi/bihun sup, sandwich tuna, nugget, sosej, agar-agar, dadih
Memang sangat ok dan sesuai la utk majlis macam ni
Takde renyah kata orang tu ;)


2 gambar ni jek yang selamat, huhu!
Time ni masa makan kat luar



Lagi sekali, TQ Kak Ilah sebab sudi jemput kami
Seronok dapat jumpa akak 1 famili :)



p/s:
ni yang mula dok berangan nak plan besday party anak-anak ni
best pulak bila pegi birthday party bertema camni
tapi tah jadik ke idak
takut kang tak jadik cam thn lepas
nanges tak berlagu, uwaa! =p 




12 comments:

Nana berkata...

rajin sungguh nakd memenuhi jemputan
org mcm ni la bese tuan2 umah akan jemput lagi dah lagi dan lagi hehee

syawalsimpsons berkata...

bestnyer dapat join ye

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg cantik n betul2 menepati tema, bola semuanya, alas meja bola, goodies bag bola, kek pun padang bola..kita yg tgk pun teruja..

k.eija thn ni x buat kot bday party anak2, zaquan 4 thn berturut2 dh buat bday party, ziqry thn pertama dh buat, thn ni mr papa bz je ngan study..4 thn tu sambung study..kalau sambut pun sambut berempat je la..huhu

♥cikmOt♥ berkata...

tk pernah join memana blogger punya besday parti ke apa...segan lor...huhuhu...

mummy_ayu berkata...

tu la...rajin Nad & hubby pun sporting..best la..Ayu memang nak gie but tula ..hubby keja.

MamaYatie berkata...

nak pergi tapi apakan daya...incik drebar koje la pulak..huhu

mekchu berkata...

nayli dah mcm boboi pulak bila pakai jersey :)

ch@ berkata...

Best2...kita pun nk buat jgk nnt. InsyaAllah. Tapi tema xde la kot. Hikhik..
Note: cikMot join beday retis je...hahaaa.

mama tisya berkata...

meriah..nk2 ila wat smua deco2 sdiri...nk wat busday bertema ni mmg kena plan awal2...akak tk dpt pegi aritu

Sue-Rya Qistina berkata...

kita x pernah buat pun majlis bday utk anak2 secara besar2an. selalu buat pun kt kampung sbb family semua kt sana

mama lieyna berkata...

Nad mmg tkkan lepaskn peluang, menarik majlis bertema camni.. :-)...

k.eina je takde ksemptn ke sana.. huu..

aLyNnZ berkata...

Meriahnyer dgn tema bola..
Alorr teringt tak update lg besday anak..
Buat mkn2 je pun kt rumah PIL..

Id insta. ..lynz_ibrahim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...