30 April 2013

Bila Anak Dara Dah Kenal Apa Itu MEKAP =)

Ye la, nama pun perempuan kannnn? ;)
Tak sah kalu tak minat barang-barang mekap ni, hihihi
Pantang nampak mak nya sebuk bersiap
Dia pun sebuk la jugak nak join sama






Dah la maknya tak banyak koleksi
Yang itu jugak la yang dia nak buat main
Tau pulak tu blusher nak sapu kat mana, gincu nak calit kat mana

Dan paling menyedihkan
Bila Baby Nayli dah pandai macam-macam ni
Panjang la akalnya pegi bukak penutup bekas blusher tu
Sampai pecah dibuatnya!
Terpaksa la beli baru, huhu

Naseb baek la Baby Nayli kecik lagi, huhu!
Mak nya saboooo lagi ni, haha!

7 comments:

JaSSNaNi berkata...

hihi.. gugurl mmg camtu.. lagi2 waktu kita makeup dia pun tahan muka sama nak.. :) sib baik nayli, ni haikal tau.. bukan gugurl.. sabor je ni..

Adlin Mohamad berkata...

kita ounya sib baik jenama avo eye shadow tu abis dua2 hancur ..liptick pulak pendek rupanya kyreen kunyah ..bila anak dh kunyah apak marah mak la huwaaaa bkn salah mak si anak tau panjat katil amik mekap mak ...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad..itu namanya anak gegurl,sapa lagi nak perabihkn makeup mama dia klu bukan baby nayli :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

geramnya tgk kaki naylie. rasa nk picit2 jer kaki dia yg MEMBENGKAK tu, hoho...

**Kebanyakan budak pempuan kecik2 lagi mmg tau fungsi mekap2 tu, hehe..

Norlizayati Othman berkata...

Anak pompuan...ciri2 kewanitaan tu terserlah. Haha

ch@ berkata...

dapat besar mcm kakak auni, berebut hendak make up sesama. abi kerja membebel ja sebab lmbt bersiap. emak makeup dia pun hendak juga. nak ikat rambut, nak lipstik, nak eye shadow. kalah emak.

syawalsimpsons berkata...

dah nama perempuan kan..kikkiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...