25 April 2013

Beri Kerjasama Walau Dah Penat | Bagus Anak-Anak! :)

Ni aktiviti kitorang selepas pi melawat muzium aritu, hihi
Sempat aje kitorang ni kan?
;)
Takdela... 
Sambil-sambil dok rehat kan kaki
Sambil-sambil minum basahkan tekak jap
Sambil-sambil PapaZN nak 'mengasap' =P
Boleh kan aje.... Hihi

Time ni sume pun dah lelah dah
Penat beraksi, penat gelak, haha!
Suka betul bila anak-anak masih boleh kerjasama lagi, hihi
Setahun dua lagi mesti sume pun dah malas layan kehendak mak depa dah, huhu!


Cer tengok aksi Baby Nayli tu... Hahaha! Comel jek kan? ;)


Ni lagi 1, hehe... Main jengah-jengah plak ye ;)



Bapak ngan anak tema kuning ;)


Zakwan beriya nak amik gambar dgn watak2 Ice Aged ni ;)
Feveret movie dia ^_^


'Pow' MamaZN eskrem ;)


Penat bebeno dia ye...
Suku air tu, dia abeskan, hmmmm...



Ehhhh?
Ehem, ehem...
Good job Zakwan! Bleh dah amik alih tugas =P


Pesanan ikhlas buat PapaZN =P
Papa, kita kan suka bergambar....
Apalagas, survey2 la DSLR ke... Cunnn sket ;)
Haha!


17 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

mmg suka sgt tgk naylie skang ni..dh pandai bergaya dpn kamera jer...

ch@ berkata...

saaaangat suka nak tengok.
bygkan anak2 i yg cenggini, huh! mau penat ngejar.

syawalsimpsons berkata...

insyallah papaZN dengor..kakakakka

ieyda berkata...

paling cute pict nayli yg 1st tu...

n paling romantis pict yg last tu....
so romantika......

Cho Zila berkata...

memang gembirakan kalau ada kerjasama dari anak2.. bruler berjalan kitanyer blog....

Adlin Mohamad berkata...

alololo nayli kembang2 jari tu eyh hehehe amboi abg zack teter gak snap pic mama papa eyh ...lomantik gitu hehhe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

nayli kalautengok dalam nimcm lagi lasak dari abang z..
betul tak nad???

Sue-Rya Qistina berkata...

amboi..kemain lg anak dara nad bergambar ye. abg nya pun pandai posing jugak. suka tgk korang, one happy family!

mama tisya berkata...

amboi kemain gmbr romantika tu..hehehe..ckp kt PAPAZN tgn tu kena adjust lg nmpk mcm susah je nk peluk mcm terangkat...hehe...tk lama lg dpt la dslr tu...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad..wah!happynya memasing ya? Nayli mmg dah pandai berposing skrg..hehe.Comeiiii :)

lia berkata...

Nayli ni kan... wat acik lia snyum jer tgk aksi2 comey dia tu he3....

nad, rembal la dslr... berbaloi2 ;)

Ratu Hatiku berkata...

comeynya...pandai dia berposing.. :D

zarena heeney berkata...

fambar last tu yg cantik :D

Sweetmama berkata...

mmg comeyy sgt nayli,

bagusnya anak beranak semua sporting bergambar, kalau zaquan dia x minat sgt bergambar kalau mama n papa dia ajak, tp kalau org lain ajak kemain laju lg dia posing..maybe dia rimas tgk mama dia suka bergambar, sikit2 nak bergambar..hehe

Nafisa81 berkata...

kalau dslr susah nak suh zakwan amikkan gambar.

Iela Fazielah berkata...

nayli mmg pandai bergmbr la.. Suka tgk!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

alo lolo geram daku tengok naylituh.eh nad mcm dah kurus=)suka pic last=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...