06 April 2013

BE/CPUV Ke-7 | Hadiah Birthday Dari Nuffnang? ;)

Hadiah besday kot ni ek?
Hehehehe
TQ Nuffnang! 
Sebab ingat tarikh birthday kite yang jatuh dalam bulan ini
Haha! Puiii! =p

Tahun ni Nuffnang takmo kasik hadiah besday tiket wayang lagi ke ek?
Macam 2 tahun sudah tu?
Best betul!
Huhu, harap-harap ada la kejutan, haha! 
Berangan tak sudah! ;)


BE/CPUV ke 7 utk tahun ini ^_^


Bila la nak ada BE yang running kat blog yang ini, huhu!
Meh la sini, meh la sini.....



BE [7] - 2013 

Happy weekend, uols! :)

11 comments:

Lisa Sheila berkata...

Hepi bufday mamazn..bila tu.hee..seronok dpt hadiah bufday dr nuffnang..hihi

aLyNnZ berkata...

Bestnyer..encik nuffnangs sure bermurah hati..

ibu_BatRiSya @wardah berkata...

HEPI BESDAY and tahniah mama!!!

*∽ IZAN ∽* berkata...

dah mai dah maii!!!

Masyukkk!!!

K.Izan pun lama dah tak de BE timbul uhukK!!

dia timbul kat blog lain yg nak close tapi tak dapat2 nak close uhuhuhu

zarena heeney berkata...

ena tak dpt lg be baru utk bln april nie huhuhuhu

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah.rezeki tu :)

Mama Idlan Irsyad berkata...

alhamdulillah.. rezeki...

Adlin Mohamad berkata...

Wah..kencang be ..kita plak ntah bila be nk lekat lama2 kat blog tu kekekkeke

ch@ berkata...

Kita xcheck pun lg. Hahaa.

Happy Birthday kakNad. Smg bhg dn ceria slalu.
KakNad pun rajin update blog harusla kencang.

MrS. F!zA berkata...

Dlu kita pon sllu dpt be kt blog contest..geram jgk..last buang trus url blog contest kt acc nuffnang..lps tu trus iklan tempek kt blog yg satu ni ja..hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe...sonok ler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...