03 April 2013

Atas Permintaan Ramai | Shopping Online Swimming Suit MURAH


Dalam entry yang lepas
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/04/swimming-suit-dah-beli-ni-ke-mana-kita.html
Ada 2-3 orang kawan yang komen
Nak tengok Baby Nayli dgn swimming suit baru nya
Maka,
Ber'perang' la MamaZN nak suruh Baby Nayli pakai
Jadik model jap, hihi
Bila dah pakai, takmo bukak balik pulak budak ni, haha!


Susah nak amik gmbr budak ni, hihi



Cute sangat!
Haha! Mak puji anak sendrik =p
Naseb baek saiz yang sedang elok ;)
Sebab MamaZN beli online kan
Biasa la kalu beli baju secara online shopping ni
Banyak la risiko nya
Salah satunya - salah saiz!


Dan dalam entry yang sama tu
Ramai jugak kawan-kawan yang bertanyakan harga
 &
Di mana MamaZN beli swimming suit budak-budak ni

Pada mulanya MamaZN cari kat mudah.my
Dah jumpa yang berkenan baru tgk kat FB page nya
 MamaZN beli di sini :


Setakat ni puas hati la dengan servisnya
Layanan pun ok
Harga pun reasonable (eh, murah kottt!)
Servis penghantaran pun pantas
Banyak pilihan design pulak tu
Harga swimming suit tu RM38
MamaZN beli dua helai
Dapat harga RM75 termasuk Poslaju
Dapat diskaun lagi uols!
(^__^)
Yang penting kena la rajin bertanya kan?
Dapat pulak seller yang baik hati, manyak untung! ;)

So, pada kawan-kawan yang tengah nak mencari swimming suit anak-anak
Memang rekomen la utk survey-survey kat sini
Mana la tau kan...
Kot-kot ada yang dah plan nak pi bawak anak-anak mandi manda
(ehem, ehem... =p)
 
 
p/s:
ini bukan entry tajaan (sponsored post)
just nak share benda baeeeekkk punyaaa! ;)


24 comments:

Nana berkata...

aritu ada tgk dalam fb baju 40 lebey masuk postage jadi 50 lebey
aih kita sejak jd suri rumah ni kan 7 hengget postage pon rasa mahai hahaa

♥cikmOt♥ berkata...

ha, dapat pun nengok nayli pakai baju mandi...amboi dia...sakan tau

eima berkata...

cantek ...aku berkenan.. agak2 alisha kenit tu ade size tak .. asek pakai romper je die ...

amiey lee berkata...

murahhh sgtttt..ritu beli tuk ssarah n ashraf kat jusco rm48 after sale..huhu dhla kosong aja takde corak...

MRS. K berkata...

hehe.. nad memang suke jalan2 cari port shoping on9 kan? baju hadif slalu kite beli band ogival tu. kat parkson ada, kat jusco ada. harga dalam rm70

JaSSNaNi berkata...

terima kasih share.. nak tengok sana gak kot2 berkenan di hati.. nak sambor gak utk anak2..
>> akak org pantai remis perak dik..

lieyalatif berkata...

Eh boleh tahan harganye nad...lieya nak usha2 laaaa heheheheeh

Model tembam tu mmg terbaikkkk hehehehehe

lizz berkata...

cutenyer Baby Nayli pakai swimming suit Dora...

Zura@Iwan berkata...

ooo beli kt sini yer....cute nayli pakai swimming suit..

thks nad for sharing yer..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sedang elok...
naylie kena jaga badan...hahaha..

Ya ALya berkata...

nak kena beli kan gak ni,sebab selama ni si kakak mandi tak pakai pun swimming suit ni.....

tu sampai umur brape je la bam bam tu muat pakai...

abang zack bertahan gak bajunyer sampai umur 4 tahun kan....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

tq share,
nak g terjah.., mmg skrg setiap hujung minggu aktiviti kami g swimming..hehe

mmg comey nayli bergaya bersama swimming suit dia tu...

:: Cik Viva :: berkata...

comel la model tu..hehe

Tanpa Nama berkata...

comelnya...plus dora tu..nak gie jengah jugaks la..

mummy_ayu berkata...

comel..nak gie jangah gak la..

Misz Pinkie Winkie berkata...

bestnya,,,nntie leh la beli tuk faliqq

@e_da berkata...

comel ngan baju dora ni... ngam2 badan dia

mama lieyna berkata...

Comeinyeeee.... :-)

Murah sgt tu.. k.eina tgk kt area sini mahai la..huu.. bleh sgt nk beli hi..tp budak berdua tu dh ada la ..

Masya berkata...

pernah bg tau amir nak belikan baju suet swim ni.. tp dia xmoo.. pulak.. kalau tunjukk gambar nayli pakai baju dora ni haru pulak kalau amir mintak hahahahaha.. dia minta sgt kartun dora.. sampaikan kalau tgk.. dora tu cakap.. dia yg jawab.. dpn tv tu...

Nafisa81 berkata...

NAMPAK MONTEL DALAM BAJU NI...

Zarena Heeney berkata...

info utk semua teman2 sekali

Norhaizan hakim berkata...

Anak KZ sume dah besor jadi tumpang tengok anak orang yg kiut miut ajer lah..

Myra Jay berkata...

Comel tengok..


Oklah berkongsi, mana tau ada yang nak beli ke, berbaloi la kalau murah kan :D

laila berkata...

web ape yer sis ,, link tu x boleh open pulak .. kt pc i ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...