12 April 2013

Amanville Indoor Playground, Space U8 Serendah RM4.50!

 Aritu terbaca kat blog Nana
Terasa nak share kan jugak kat ini dengan kawan-kawan
Ada lagi 1 deal yang sesuai utk anak-anak bergumbira!
Aritu ramai yang beli deal Kidz Paradise, The Mines
Kali ni moh le ramai-ramai beli deal ni plak, hihi

Amanville Indoor Playground @ Space U8

 


Sebelum klik ' buy '
Baca dulu ye terms & conditionnya
Anak umo 1 tahun dah kene bayo ni
Sama macam Kidz Paradise tu jugak
Stokin kene pakai setiap masa kat dalam ni
Tak kira anak-anak @ mak pak
Harganya pulak ada beza antara weekdays dengan weekend
 Sebab harga RM4.50 tu utk weekdays

Ini tangga harganya utk rujukan :

Weekdays (Mon – Fri)
  • 3 years and below: Full day admission for RM4.50 instead of RM9
  • 4 – 12 years old: Full day admission for RM9 instead of RM18

Weekends (Sat – Sun)
  • 3 years and below: Full day admission for RM7.50 instead of RM15
  • 4 – 12 years old: Full day admission for RM12.50 instead of RM25


Apa-apa pun masih dikategorikan sebagai murah lagi, hihi
Valid sampai Oktober 2013
Lama lagi tu ;)

Sape-sape berkenan meh klik sini ye :


11 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue teringin nk g...tp syawal x sukr tempat gini..mmm....kat dlm majalah pa & ma bulan 4 ni pon ado citer psl ni

♥cikmOt♥ berkata...

jauhnya...takde yagn dekat lagi...sobs...

LYAfrina berkata...

owhhh.. murah sngat.. blh la nad bwk ank2 dtg sini

Sidratul Muntaha berkata...

ape yg ebst kat sini nad?!
kami ni tak reti sgt nak gi sini
mcm kidzania tu kan
ehehe
lagilah
ahahhaa

eT berkata...

aritu p kt sacc..mainan sempoi jek..rm5..budak2 bukan nk main sgt pon..rugi jek...waaaaarrgghhh!!!...

mummy_ayu berkata...

Tu la...ada gak baca kat blog Nana. Tapi kan sekarang Ayu dah duduk jauh....susah skt la..

Sue-Rya Qistina berkata...

ok. must grab it. sbb dah dekat sgt ngan rumah. hehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

terer korang beli deal ni, ye...
kalo nad beli...sonok ler budak 2 orang tu. Kot terjumpa budak negro lain kali...naylie tak nangis dh kot, hehe..

Zura@Iwan berkata...

bestnya...kalau dkt leh terjah...

MrS. F!zA berkata...

Jauh sgtlah plk space u8..kalo area serdang ok lg

Ratu Hatiku berkata...

memang nak bwk ank ke sini pun.. tq sharing....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...