29 April 2013

Ala, Dah Sekolah.... ;)

Assalamualaikum & Selamat Pagi!
(^____^)
Moga ceria-ceria selalu di pagi ini


Alaaaa.... =P


Setiap kali hari Ahad malam Isnin
Memang kena selalu ingatkan Zakwan
Zakwan, esok skool tau!
Zakwan pun mula la - Ala, dah sekolah...
;)
 Ye la, mesti la sekolah...
Dah cuti 2 hari kan? ;)


Eh, Baby Nayli pun sama? ;)



Tapi minggu ni syok sket la kan, hihihi
2 hari sekolah/kerja pastu cuti Hari Buruh 
Then sekolah/kerja lagi 2 hari pastu cuti semula - balik kampung, ngundi! LOL!





Tiap kali weekend
In Shaa Allah
Seboleh-bolehnya mak pak ZakwanNayli ni nak buat aktiviti yg best-best
Biar Zakwan rasa seronok 
(Baby Nayli tumpang la skali, hihi)
Bila dah seronok, baru la mood nak mulakan hari baru di minggu yang baru pun best
Kan? ;)
Tapi tu la, kalu diizinkan Allah....
Bukan setiap kali pun plan kami ni menjadik
Ada jugak yang tak jadik ^_^


So, ke mana kami kali ni? Hihi...
Kawan-kawan pulak ke mana? ;)




10 comments:

mama lieyna berkata...

Alaaa... acik na pun tumpang alaa...tak best kn isnin, tp tulah igt, rabu nk cuti blk kan... :-)

Waa g mana la tu, kami jln tgk umah je, selagi umah tak siap..wuuu..

Adlin Mohamad berkata...

laaa..sama la ngan acik hehehhe pagi senin mmg lemau ..sampai king yg kejutkan kami hahahhaa

syawalsimpsons berkata...

yang tecik pon tumpang ala...kikiki...sweet je

mamaRIFQY berkata...

alaaa....na ni ber ala2 dari smalam lagik !malas yang amatttt.....................

lieyalatif berkata...

Eh same nad!!! Lieya pun wajib remind mia mija....siap laaa ayat same mcm zakwan hahahaha.....bagus care nad...weekend bagi dieorg buat aktiviti yg best so dieorg hepi2 kan....ye lah parents mane yg xmo hepi kan anak2 kan...

Lieya xleh tahan tgk pic nayli tu hahahahah...over mcm die pun gi sekolah belajar hahahaah....budak sorang ni kalo acik lieya jumpe mmg acik lieya picit2 n kiss2 tau!

lia berkata...

Nayli stress kot sbb abang Zakwan nak kena skolah isnin.... tu nmpk sedey jer dlm trolley he3

eima berkata...

betui bila anak gumbira die pun hepi je pi sekolah tak de nangis2...kan kan ...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jeles tau..asyik jalan aje..nak ikut jugak..hhuhuhu

Ratu Hatiku berkata...

Cutenya 2 beradik nie.. :)

Cho Zila berkata...

suami akak selalu kata bukannyer anak yang nak sangat berjalan..mak yang lebih ... ha!! emak selalu tumpang sekakikan... kdg lebih dari anak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...