01 April 2013

AirAsia FREE SEATS Kembali! :)

Woot! Woot!
Promo Free Seat - AirAsia kembali lagi! :)
So, ada yang dah mula plan utk Cuti-cuti Malaysia 2014?
Hehe...


Promosi bermula 2/4/2013 - 7/4/2013
Dan travel period nya pulak dari 1/1/2014 - 30/4/2014




Macam biasa la ye
Bila dah kata Promo Free Seat ni
Jangan la mengharap dengan RM0 tu hihihi
Sebab memang sentiasa akan ada tax utk airport & fee

MamaZN dah beberapa kali jugak la dpt harga murah 
(masih dalam kategori murah la kottt =p)

Kat sini MamaZN share cemane cara-cara nak dapat tiket murah

Soalan utk PapaZN
Ke mana kita tahun depan? ;)



10 comments:

Lisa Sheila berkata...

lisa pernah dapat rm 30++ dari kb-kl ..hehe... kadang2 ok gak travel kalau murahkan ... psssttt...
jom baca new entry lisa http://lisasheila.blogspot.com/2013/04/tarikh-kematian.html

amiey lee berkata...

huhuhu kita takkeh la nad.. kecik sgt baby nnti nk bawak terbang :p

♥cikmOt♥ berkata...

tak cadang p mana pung...dok dediam sudah...hehehe

Nana berkata...

owh kena pangkah airasia buat sementara hahaha
nk terbang balik tunggu bb umor 2 tahun esok baru dapat rege promo haha

Ya ALya berkata...

setakat ni kapal terbang ni mmg dipangkah oleh en suami ya....

dia lagi suka naik keta lorr...

tu yg sabah sarawak belum pernah jejak lagi tu,tunggu ada jambatan dalam mimpi la.....

tapi mana tahu satu hari t termakan pujuk raya isteri ni,dapat gak naik kapal terbang kan....

plan ke mana nad tahun depan....?adakah keluar malaysia...indon,thailand,singapore,vietnam....?

klu langkawi lagi pun ok gak...boleh ya kirim cekelat.....

zarena heeney berkata...

bestnya
cuma tahun nie kena berjimat cermat skit huhuhuhu

Zura@Iwan berkata...

alamak fly from KL je ke? huhu

lia berkata...

kena berahat sehingga anak dara lia umur nak masuk 2thn ha3

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xplan pun nk g mn lg hihihi

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tak tau cuti bulan mac 2014 berapa haribulan lagi, huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...