08 April 2013

ABPBH | Sam, I Love U Too! | Johan Penyelamat!

Selesai sudaaaa ;)
Congrats Sam sebab menang Anugerah Bintang Paling Popular!
Sukaaaaa bangettt!
Congrats jugak pada yang lelain
Amboi Zizan, banyak wooo anugerah dia dapat ;)

Persembahan lagu-lagu karok da best!
Persembahan lagu-lagu utk Search da bomb!
Ella! Cute woh! Haha!
Johan!!!!! Awak penyelamat keadaan!
Parodi - Sayang tu sangaaattttt la lawak! Haha!

Cemane tekaan anda?
MamaZN - not bad! Haha! 
9 out of 15 adalah betul, hihihi



ARTIS BARU LELAKI POPULAR
1. Aiman Hakim Ridza - Yeay btul! :)
2. Izzue Islam
3. Jimmy Palikat
4. Shah Iskandar
5. Taiyudin Bakar

ARTIS BARU WANITA POPULAR
1. Ainan Tasneem
2. Emma Maembong
3. Hanez Suraya
4. Nad Zainal
5. Wawa Zainal - Yang menang

ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR
1. Black & Malique - Yeay btul! :)
2. Hafiz & Adira
3. Jimmy Palikat & One Nation Emcees
4. Mojo
5. Sleeq & Najwa Latif

ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
1. Angah
2. Jepp
3. Johan
4. Nabil
5. Zizan Razak - Yang menang

ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
1. Aliza Abdullah @ Enot
2. Didie Alias - Yang menang
3. Jihan Raja Lawak
4. Noorkhiriah
5. Sharifah Shahira

PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Bront Palarae
4. Shaheizy Sam - Yeay btul! :)
5. Zizan Razak

PELAKON FILEM WANITA POPULAR
1. Lisa Surihani
2. Maya Karin
3. Neelofa
4. Nora Danish
5. Yana Samsudin - Yeay btul! :)

PELAKON TV LELAKI POPULAR
1. Aaron Aziz - Yang menang
2. Adi Putra
3. Beto Kusyairy - weewiittt! kalu tak menang pun takpe, memang sentiasa menang di hati MamaZN! =p
4. Fahrin Ahmad
5. Johan As’ari

PELAKON TV WANITA POPULAR
1. Fasha Sandha
2. Izara Aishah
3. Nabila Huda - Yeay btul! :)
4. Neelofa
5. Siti Saleha

PENGACARA TV LELAKI POPULAR
1. AC Mizal
2. Awal Ashaari
3. Aznil Nawawi - Yang menang
4. Faizal Ismail
5. Zizan Razak

PENGACARA TV WANITA POPULAR
1. Adibah Noor
2. Didie Alias
3. Fara Fauzana - Yeay btul! :)
4. Neelofa
5. Sharifah Shahira

PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
1. AG
2. Faizal Ismail - Yeay btul! :)
3. Halim Othman
4. Johan
5. Nabil

PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
1. Abby Fana
2. DJ Lin
3. Fara Fauzana - Yeay btul! :)
4. Linda Onn
5. Raja Azura

PENYANYI LELAKI POPULAR
1. Aizat Amdan
2. Black
3. Faizal Tahir
4. Hafiz Suip - Yang menang
5. Hazama

PENYANYI WANITA POPULAR
1. Jaclyn Victor
2. Najwa Latif
3. Shila Amzah - Yeay btul! :)
4. Stacy
5. Yuna

ANUGERAH PALING POPULAR?
Shaheizy Sam! Yeay, mak soookaaaa! :)


Best sebab Johan memang lawak giler!

Yang tak best?
Hmmmmmmmm
Haha!
Banyakkk jugak, kehkehkeh! =p



11 comments:

mama lieyna berkata...

Best resultnya.. tak best.. byk benda jugak :-)

♥cikmOt♥ berkata...

kureng sikit malam tadi...pengacara kurang menyengat...

kalu trio kak engku, zizan dan didie mungkin lagi better kut..

tah la...tapi rasa kureng la...

sam hebat...peminat kembali undi dia...

akak??? tak anto borang...so tak undi sesapa pum...hahaha

mummy_ayu berkata...

tu la..seronok sgt malam tai..lagu pun best2.....ah ah ..Ayu pun dok layan bila lagu2 lama tu..mengimbau kenangan silam gitu.. and suka gak bila SAM menang..

mamafarah4 berkata...

amboi nad..siap buat list lagi.. hehehe..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Tahap kepopularan thn ni mcm dh menurun sket...undian pn cuma 70 ribu lebih jer. Berbeza dari zaman siti, rosyam, apek mng dulu...semua 100 ribu lebih ke atas..
Tak tau laa..mgkn skang ni populariti dh setanding, persaingan popular pn ramai, mgkn jgk org malas nk beli paper utk undi...

Ya ALya berkata...

ya ni cuma suka fafau tu jadi dj radio je...

untuk pengacara tak minat la...

minat lagi kak engku,or ogy ahmad daud or didie alias pun ok

zizan n johan tu mmg ok...johan tu lagi lawak dari zizan kan...

tak best mmg banyak pun lam tadi....

tapi best sebab sam yang menang.....saya suka....

:: Cik Viva :: berkata...

ehh..hafiz dah tukar nama ke??

Sue-Rya Qistina berkata...

saya mmg dah jangka shaheizy sam akan menang besar malam tu. sbb last year mmg bnyk filem yg dia berlakon, semua lakonan dia best2 belaka. nak tgk tu je pun. x concentrate kt yg lain2 pun. hehehe

Nia berkata...

Salam ziarah, yg ironi pun ada jgk, didie alias, hehe

nadia berkata...

ella lepas kawen makin berseri2 muka dia kan kakkk. kenapa nadia makin mengembang ngembangg :P
part tak boleh lupa part johan. hahahhha

Myra Jay berkata...

Myra tengok masa persembahan Karoke je, sebab sebelum tu dlm perjalanan balik dari KL :)

Suka gak SAM menang :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...