07 Mac 2013

Zakwan's Sports Day - Part [1] ~ PENGALAMAN PERTAMA! :)

Alhamdulillah
Selamat sudah Zakwan bersukan
Dapat pengalaman baru ;)
Selama ni tengok Upin Ipin bersukaneka dengan kawan2 dalam cerita je
Kali ni Zakwan hadapi sendiri pengalaman tu

Weekend lepas MamaZN dan anak-anak berkampung kat Putrajaya
Sabtu pagi ada Hari Sukan tadika Zakwan
Dari jam 7.30 pagi sampai kul 12 tengah hari
Kami dok kat Padang Kompleks Kejiranan Presint 16 sana
Jadik pom-pom girls sokong Zakwan, hihihi...

Atok, Nenek, Aunty Wawa, Uncle Najjib & Baby Khadeeja pun ada
Bagi sokongan padu pada Abang Zack, haha!
Semangat masing-masing sume pakai baju kaler hijau jugak
Sebab Abang Zack rumah Hijau, hihi

AtokNenekZN sanggup tu datang dari Teluk Intan
Nak support Zakwan ;)
TQ AtokNenek!
PapaZN takde, hukhukhuk!
Ada urusan lain, katanyaaaaa  -___-


Baru sampai! :)


Port kitorang kat tgh2 podium tu (belah atas)


MamaZN & buah hati pengarang jantung :)


Sume pun berbaju hijau :)


Zakwan masuk acara bawak bola pingpong dalam sudu :)


Sukan ni ada 3 team
Rumah Oren, rumah Ungu & rumah Hijau
Rumah Hijau dapat no 3
Itsssoookeeeeyyy! ^_^
Yang penting penglibatan diorang dalam sukan tu kan
Bukannya pasal kedudukan
Ala, budak-budak lagi pun
Apa la sangat nak dikira kedudukan tu kan? Kan?
Hehe penyedap hati :)

Seronok tengok Zakwan hepi dapat medal gangsa tu
Apa de hal medal emas ke, perak ke, gangsa ke
Bukan diorg paham pun kan? Hehe
Yang penting dapat jek medal tu, diorg dah hepi dah pun :)




MamaZN pun ni la kali pertama ikut anak bersukan kan
Rasa seronok!
Ramai mak pak kasi sokongan pada anak-anak
Sekaligus bagi sokongan pada hari sukan anjuran tadika tu jugak la kan
Warna-warni jek tengok kat tengah padang tu, hihi
 
Ramai jugak yang join acara utk parents
MamaZN teringin gak nak join
Tapi mengenangkan asek berkepit dengan Baby Nayli jek
Ate, camno? Huhu!
Takpe, next time... in shaa Allah :)


Alhamdulillah
Mama bangga dengan Zakwan! :)
Sayang Zakwan!


p/s:
Ini side yg hepi-hepi
MamaZN nak share side yang buat MamaZN sebak 
Nanti-nanti MamaZN nak share ye
Nak jugak share kan kat sini
Selama ni MamaZN share menda yg hepi-hepi jek tentang Zakwan kan?
Nanti MamaZN nak share apa yg buatkan MamaZN nanges, hukhuk =[


13 comments:

syawalsimpsons berkata...

BANGGA JUGAK NGAN ZAKWANN..KLO X , LEH DTG TERJAH JUGAK

♥cikmOt♥ berkata...

sukan anak2 plak bulan 4 ke bulan depan...alamak lupa sudah

Masya berkata...

cepat juga yg sukan sekolah zakwan ni.. sekolah anak sy bulan depan katanya... tp ni pun dah mula berlatih...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

wahhhh seronokkan..jue ari tue rterlepas sukan farisyah sebab bersalin...

fazilzura berkata...

meriah ... akil nnt bln 4 hari sukan ...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sape tak seronok nad bila tgk anak dh membesar dan leh join sukan sekolah.
Mcm akak ni...dh dok berdua jer ngan abang..selalu bukak citer2 tentang mula2 kawen, dpt anak sulung...dpt anak nombor 2..no 3...tgk pembesaran dorang...dan tak sangka...anak sulung akak pun dh nk spm tahun ni!!! Alhamdulillah, syukur sgt kerana semua itu adalah kenangan terindah.

lia berkata...

x tau naper sebak lak baca n3 ni... patot ni n3 hepi2 kan? ermmm mungkin sbb Zakwan mcm da besar sgt, da ada aktiviti sukan... kejap jer rasa dia besar sgt...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hahaha igt kes kyra bersukan taun lepas mak beriya jadi pompom gorl anak pulak jalan cam model bawa bola dlm sudu dah group dia kalah hahahha ..zakwan best la ada semangat kesukanan

Salina@IbuAqil berkata...

Bagus abg zack..
Nanti mana tau jd olahragawan skolah & negara..
Aminnnnnn!!
Nad, awat sebak2 tu?
Nakmo nakmo sebak2..
;D

Nana berkata...

wah cepatnye dah sukan ek
mia bukan 4 nnt mgu dpn br pektis

ieyda berkata...

tumpang bangga ngan ank laki nad...syabas zakwan

CheNamNam berkata...

wahhh bestnya ader sukannn...a'ahh derang dapat medal aperpon takper..asal dapat dah buat derang hepy dah tue...kemaen seronok dia..


aperpon yang melibatkan ank2 kecil atau besar sebagai ibu kiter akan cepat terasa hati dan mengeluarkan airmata..

Ibu Lala berkata...

wahh cepatnye sukan die. bagusnye nenek dgn atok zakwan sanggup datang dari jauh.
selamat bersukan ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...