19 Mac 2013

Zakwan Menang Tiket Wayang THE CROODS! :)

Ha, citer ni la yang Zakwan dok tunggu-tunggu
Tak sangka pulak ada rezki Zakwan tengok free :)
Mak pak bleh la tumpang sekaki, hehhehe
Thanks to Voila Sdn Bhd sebab pilih Zakwan sebagai salah seorang pemenang!
Tak sangka, walau dah suam-suam kuku
Masih ada rezki Zakwan nak menang dengan Voila Sdn Bhd ni, hihi
Alhamdulillah, save duit tiket wayang :)


Cerita yang jadi kebanggaan Malaysia sbb Yunalis Zarai yang nyanyikan OST citer ni ^_^


Thanks to Kak Amy MamaTisya sbb inform kan kemenangan ni kat FB :)




In shaa Allah, kalu takde aral melintang
Plan ari Ahad ni kita gi tengok tv besar la ye, Zakwan?
^___^


 Kemenangan [10] untuk 2013


19 comments:

mama tisya berkata...

tahniah dpt tgk wyg free

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah buat zakwan!!!
mmg murah rezeki nad :)

zarena heeney berkata...

tahniah
wah best tu

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah tahniah

:: Cik Viva :: berkata...

betul ke yuna nyanyi OST filem ni? wah hebat...

JaSSNaNi berkata...

TAHNIAHHHHHH... nak ikuttt.. :P

Lily@MamaZaraZareef berkata...

congrats menang tiket wayang..:-)..add plan gak nk bwk bdk2 tgk movie ni..mgu ni kan lah br kuar wayang

Nafisa81 berkata...

tak pernah pulak bawa anak2 tgk wayang...

Nana berkata...

dh lama xtgk wayang free hahaha
kalo dulo manjang je dpt tix pree
dah dok jauh ni payah sini mana ada tgv or gsc
ada pon mbo ngan big cinema je

aLyNnZ berkata...

Wah..rezeki2..syiok ke movie ni ek..nnti update k.

mamalieyna berkata...

Tahniah nad.. syok tuu.. :-)

eima berkata...

hebat tu ... mmg ong la zakwan ni

mummy_ayu berkata...

wah..bestnya....congrats...Ayu pun plan nak bawak Ian & Iris gie tengok cuti sekolah nie..

Myra Jay berkata...

Wahhh Zakwan pun ada Luck :)

Tahniah :D

Myra Jay berkata...

Dah klik DiGi :D

Ya ALya berkata...

tahniah zakwan...

Masya berkata...

wawawawa.. rezeki zakwan.. mmg jari ibu dia jari bertuahlah selalu menang tau...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tahniah lagi.....
menang tiket tu utk zakwan jer ke....utk semua famili jgk??

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah zakwan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...