26 Mac 2013

Yang Ke-6 Untuk 2013 ^_^

Alhamdulillah
Dia muncul lagi
Menjadikkan ia yang keenam utk tahun ini ;)
Rezeki...
Walau tak banyak, tetap jugak rezeki namanya tu ^_^
Syukur

Ada 3 BE/CPUV yang masih dok running
Tak mengharap sangat pun
Biar la dok running lama-lama camtu pun takpe, hihi




p/s:
Kene buat rombakan ni kat blog sebelah tu, hihi
Lama bebeno terbiarnya tu, huhu!
Bila la kerajinan nak muncul pulak ni..! =p






BE [6] - 2013

15 comments:

Ismaliana Sulaiman berkata...

tahniah nad... nad mmg layak lah dapat BE byk2 nih setanding dgn kerajinan nas mengupdate blog... akak ni kejap tenggelam kejap timbuii hai lah....


p/s: nad klu jd pi melaka sms or pm kat fb or whatsapp tau!!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

siap kira ye berapa bijik dh bertenggek kat sini, hihi..

Nana berkata...

Banyak nye
Nad pon rajin update
Kita ada satu je :-)dmp

mummy_ayu berkata...

best nya..Ayu tahun nie bau dpt 1 BE, tu pun dah abis & takde dah new BE..meh pass kat Ayu 1.. :-)

LYAfrina berkata...

dia tau2 je blog tu x aktif..jd dia bg kat situ sbb semangat nak suh aktifkan blog tu.. hehe.. tahniah ya...

aLyNnZ berkata...

Seronoknyer..bertambah2 rezeki..

mamalieyna berkata...

Org rajin update, itulah hasilnya :-) tzhniah nad..

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki ni

fieda berkata...

tahniah..sama be kita..kak fieda punya blog sebelah dh dimusnahkan...huhuhuhu..mood join ga dh ke laut benor..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

waaa... masyukk!!
kite.. huhuhu, non- ado!

Masya berkata...

banyaklah tu.. murah rezeki nad, sy jugak BE tak mau singgah² huhuhuhu....

Misz Pinkie Winkie berkata...

alhamdulillah..rezeki nie.
syoknyaaa ;)

intanfirdaus247 berkata...

Alhamdulillah..tahniah Nad..hehe.

amirini berkata...

alhamdulillah... rezeki tu...
BIla la sy nk dpt ni...

AmiRini singgah sini...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...