13 Mac 2013

Wordless Wednesday : My Chenta Hati :)

Nak sedondon sama warna takde saiz
Nak beli dua-dua biru, kang org ingat Baby Nayli ni boy
Kalu beli dua-dua pink plak? 
Makkk aehhhh...! Pelik bebeno Zakwan pakai kaler pink! =p


Masa dua-dua in a good mood - OK la.. ^_^
 


Adik dah blur - nak buat gaya apa ni mama? ;)


OK, nampak gaya dah nak start bad mood! Haha! ;D


Ketawa bersama - mama lega
Menangis bersama - mama pitam! (T___T)


12 comments:

ch@ berkata...

comel. hahaa, pink biru cantik. kalau kita kena dua birulah. bestkan pink birukan dorg.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

nape tak bli warna merah @ Kuning @ hijau, balqis ada warn apink cam nayli, leh la sedondon, balqis peminat pororo, nd kalo nak beli pyjamas ni cari brand GW, kainnya cantik berkualiti & puas hati...kalo Gap kadang2 kain cam hampeh sikit....kita la ni tgh menggila beli pyjamas dak balqis....comey je dua2

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ok ape pink-biru..kita suke je padanan ni..kata anak gegirl n boboy kan..hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

cantek jer kaler baju dorang...sesuai. Kalo akak pun pilih kaler ni jgk, hehe..

ieyda berkata...

sweetnya baju tidur zakwan n nayli nie...
nad beli katne?inform tau..hihihiiii

muka nayli tu cam ngantuk je...sabo jele....

mamalieyna berkata...

cunlah ~ suka jugak.. nad beli kt ner.. k.eina dok cari tak jumpa design pororo..cute!

mummy_ayu berkata...

ala tomei..baju tido pororo..comei..Ayu sekarang tak leh nak beli baju tido mcm nie dah for Ian & Iris sbb Ian dah besar..takde size...

syawalsimpsons berkata...

nak sambung lagi...ketawa bersama, menangis bersama, ku berharap dikau akan pon bersama..kikikiki

zarena heeney berkata...

anak permata hati

kayyana berkata...

hahaha.. comel comel.. mke bb nayli comel btl.. pp die tu wat org geram tuh.. hihihii... ske ayat akak.. ketawa bersama mama lega.. nangis bersama mama pengsan.. hahaha

CheNamNam berkata...

nayli kecik2 pon macam dah pandai posing jugak dia

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

anak anugerah yg xternilai kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...