06 Mac 2013

Wordless Wednesday : IMAGINASI SI KECIK :)




Order Dominos ke tu..? Hehe


Mem kecik siap bersandar lagi :)


Gaya macam ada projek juta-juta!
Siap bersandar bagai, haha!
Keeee, boypren telefon? Hihihi.....
No-no-no ok! Nanti Papa marah! =P

Tu remote krusi Ogawa, la sayang...
Bukan telefon :)
Pandai plak tu Baby Nayli ni berimaginasi


18 comments:

Selipar Putih berkata...

amboi2...sakan ek baby

Falsya berkata...

selesanye baby nayli duk kat atas kusi tuh...;)

*∽ IZAN ∽* berkata...

Memang macam tgh handle projek juta juta..!! comeyy sangatt okehh! rambut lebat tu yg buat auntie jelessss sangat hihihihi

♥cikmOt♥ berkata...

sayang apa khabar dirimu...disini kumerindukan kamu...heheh

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehehehe..comelnya nayli wat camtu.
budak2 kan, mmg ada saje imaginasi nya :)

lia berkata...

ekekekkeee ni pengaruh papa&mamaZN kuat sgt main hp ni he3

* nad slalu p tasik cyber guna elite, exit tol putrajaya x? kalau guna c2, senang sikit cr jalan p D island

-kuar exit putrajaya dr elit
-simpang pertama, amik kiri
-trafic light kedua, belah kiri akan nmpk balai polis putra perdana, tp straight jer lagi
- akan lalu bwh flyover hway skve
- dpn jer sikit, akan ada signboard ke D Island, xkan sesat pon sbb mmg tasik 2 da kat belah kanan

semoga x sesat he3

Norhidayah Yusni berkata...

alo..alo..alo..
chOmelnya!!!!

Noor Izmaliza berkata...

tu tunjukkan her brain developed... meniru perlakuan ibu bapa terutamanye .... hmmmm

syawalsimpsons berkata...

hello nayli muleh aunty soya nak order pizza..hantar kat umah ye..kikikiki

Nadiah Sidek berkata...

bukan main lagi nayli. macam ye ye je tengah bergayut..hihi..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hahahhaha adehh gaya mem beso ni ..ngan kerusi beso siap jawab call..kalau kyreen buat cam tu kami peli amik order apam ke kyreen kekeke

eT berkata...

gaya dh ada tu..hehe

Alycia berkata...

sel-sel otak sedang berhubung hehe...

comey baby nayli buat camtu ;)

Masya berkata...

budak² mmg banyak imaginasinya.. nsb baik dia tak buat gaya toki² hahahaha

e!ya berkata...

omeiii nyer dia..ngah call sape tue??
pak we erk hehehehe

Mummy Ayu berkata...

tomeinya Nayli.mcm2 ragam yer sayang..

Sura Mohd berkata...

cerdik sungguh si kecik tu..kecik2 dh ade gaya jadi boss..hihihi..

mamalieyna berkata...

Hahaha..comel..sama jepeelnya dgn hakeem, asal boleh je jadikan handphone dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...