16 Mac 2013

Tunda Plan Asal! Emergency @ Kampung



Kita hanya merancang, Tuhan yang tentukan segalanya...

Plan asal nak bawak Zakwan & Baby Nayli bersuka ria hari ni
Dari pagi sampai ke petang membawak ke malam

Tak sangka pulak
Pagi semalam mendapat berita yang mendukacitakan
Terpaksala perancangan yang dah dirancang rapi
Dibubar serta-merta!
Eh, bukan bubar... Tapi postpone, huhu!

Anak-anak ni satu kelebihan diorang
Apa yang dijanjikan
Akan sentiasa la diungkit-ungkit selagi tak dapat

Tapi apa nak buat
Perkara yang dah terjadi takleh nak ubah 
Janji anak-anak tetap akan ditepati cuma berubah masa je
Huhu!
Terkilan jugak sebenarnya
Tapi takpela, in shaa Allah ada hikmah di sebalik apa yang berlaku
Kena sentiasa bersangka baik pada Allah

Doakan kami selamat sampai kampung
Doakan segala urusan kami dipermudahkan di sana

Apa-apa hal nnt MamaZN stori mori next week, ya!
Rindu kamu-kamu-kamu-kamu semua! :)


Happy weekend!
Have fun bersama yang tersayang k! :)


p/s:
ada sesape nak kirim FM Teluk Intan?
PM @ FB k! Hihihi...





11 comments:

Chekgu Azrine berkata...

semoga segala urusan di kg berjln dgn mudah dan lancar ye..tc

Ibu Lala berkata...

Selama balik kpg ye. Sebaik baik kita merancang perancangan allah lebih baik. Tak pe, kalau dah settle esok esok leh sambung projek yang tergendala tu.

zarena heeney berkata...

nak kirim...nak "D

hati2 dlm perjalanan yea
semoga senantiasa di lindungi oleh Allah utkNadia sekeluarga

Amin

ADEEYA berkata...

Semoga semuanya baik baik shaja mamaZN

Liza berkata...

Selamat sampai yer..

Ya ALya berkata...

semoga selamat pergi n balik....

mama_umar_maryam berkata...

slmt melawat ahli kuarge yg saket..
xper nad, jln2 tu blh tunda dan jd lagi best lagi ;)

mamalieyna berkata...

APa nak dikata kan, semuanya aturan Allah..moga selamat sampai kesini semula.,hati2x..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Iye...mmg betol...kita hanya merancang...tp semuanya kuasa Allah. Sebab tu dlm rukun iman ada percaya kepada qada dan qadar...

kayyana berkata...

semoga segala urusan kak nad berjalan dengan lancar ye.. Insha Allah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

a'a semuanya dh ditentukan kita hanya merancang jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...