14 Mac 2013

TQ Atok, TQ Nenek! (^___~)

Semalam MamaZN share sikit-sikit apa yang AtokNenekZN beli

Rambang mata weiii! 
Sume pun cantek-cantek belaka!
Dah letak amik balik, dah ada kat tangan tukar plak dgn design lain 
Akhirnya, ini lah ole-ole AtokNenekZN utk kami
Heee... ;)


Ada FM, gelang, keychain, FM kapal terbang MAS dgn coin bag
Coin bag tu corak nya macam sejadah kan? ;)


Pastu tshirt Istanbul pun sorang dapat sehelai
Macam biasa, cucu-cucu dapat extra baju
Hihi...


Zakwan dapat kemeja


Baby Nayli pulak dapat dress
Lepas cuba baju ni la yang dia pi panjat tangga dok melentik kan badan tu, haha!


Takpenah tgk ribbon ke Nayli? ;)


Zakwan dapat mainan MAS ni jugak
Punya la happy sangat dia masa dapat mainan ni
Asek mainnnn jek, almaklum mainan baru
Adik pegang pun tak bleyyy ;)




TQ AtokNenekZN!
TQ utk ole-ole yang best ni!
Semalam AtokNenekZN dah mulakan perjalanan jelajah semenanjung
Moga AtokNenekZN diberi kesihatan yang baik sepanjang penjelajahan

Bestnya dapat pi jalan-jalan!
Papa, jom! :)



p/s:
Kalu MamaZN yang pegi Istanbul
Memang dah belikan FM utk kawan-kawan
Tapi sebab bukan MamaZN yang pegi
Agak segan nak mintak lebih2 dari NenekZN
Sori ek kawan-kawan
Harap memahami ^_^


19 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

wah memasing dapat habuan kan...mana gambar depa kat sana...tunjuk la...

Ismaliana Sulaiman berkata...

cenderahati MAS tu akak penah dapat dr sahabat blogger yg keje dgn MAS.. :) key chain tu ada bunyi kan... comel...

mmg rambang mata klu tgk byk2 kan nad..rasa nak ambik semua.. hehehee

fazilzura berkata...

xpe... weols paham .. cume nnt kalau g jgn sorok2 plak wakakakakakak kng serbu kang...


haah la coin purse tu cm sejadah

eima berkata...

syoknye .. harap2 bila aku dah pencen nanti leh pi jejalan cam atokngan nenekZN

syawalsimpsons berkata...

bestnyer ada kan..takpe...tgk pon dah memadai kan

MRS. K berkata...

nasib la kite dah kureng collect fm ni.. klu tak dah suh nak buat GA hehehe

Ya ALya berkata...

ok...faham......

Sue-Rya Qistina berkata...

murah rezeki nad sefamily. hehehe
alhamdulillah :)

mummy_ayu berkata...

ala..bab FM tu memang dah faham dah, saja jer la..ye la.nama pun peminat FM, pantang nampak jer...jgn risau ek...

wah..bestnya dpt macam2 ole2..

Misz Pinkie Winkie berkata...

alahai bestnya masing-masing dapat adiah.
si nayli yg pakai dress tue meh sinie nak kunyah pipi tue!
amboi abg kedekut yerk

CheNamNam berkata...

wahhhh bestnyer..yang tulisan istanbul tue chantek..aper tue?fm erk..

shark berkata...

baju ferari ko!!
hahha..:)

mama tisya berkata...

sure happy cucu2 dpt ole2 dr istanbul..maknye lg happy sbb dpt tambah koleksi fm lg

Nana berkata...

Fm tu plg sukee

amiey lee berkata...

heee bestttt nyeee... sonok kan jalan2 n masih brcinta di usia mereka...:) loving couple

Zarena Heeney berkata...

mmg seronok kan bila dpt ole2 nie kan

Nida Mohd berkata...

bestnye, takpe sy paham..hehe

ieyda berkata...

hepinya tgk nad sefamily dpt hadiah yg banyak...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah banyaknya dpt ole2..bestnyerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...