07 Mac 2013

Tonton UPIN IPIN - Mudah Dengan UNIFI ;)

Kalau nak tonton kat tv
Rancangan Upin Ipin ni ada kat TV9
Setiap hari Isnin-Khamis jam 8.30 pagi
Pastu petang pulak hari Isnin-Jumaat jam 5.30 petang & 6.30 petang
Hari Sabtu, Upin Ipin bersiaran jam 6 petang (episod baru)

Selain daripada bleh tonton terus kat Youtube
Atau download dulu dari Youtube
Cerita Upin Ipin ni jugak bleh ditonton trus dari channel dia sendrik
Tapi ni pada yang guna UNIFI la ek
Hihihihi...

Kalu sape2 perasan (pengguna UNIFI)
Upin Ipin ni ada channel dia sendrik
Pilih la nak episod mana, klik jek
Senang!
Tapi agak limited la episod dan siri yang ada, tp ape de hal!
Budak cam Baby Nayli bukan heran pun
Janji ada nampak 2 orang budak botak kat tv
Baby Nayli dah hepi sangat dah tu, hihihi...




Pilih saje episod mana... ^_^


Jom tonton secara berjemaah, haha!


Pasang la selama mana pun
Dari pagi sampai ke petang

Upin Ipin jek keje nya
Takpe la, janji tak rengek-rengek datang kat mak nya yg sedang masak ni
Hehehehe

Kalu dalam kereta plak
Nak kasi senyap
Dah siap-siap download Upin Ipin guna Tubemate
Baru amannnn dalam perjalanan tu, hehehhe






10 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

gitulah kan bebudak. upin ipin je la kejenya. sama la ngan my kids

lizz berkata...

samala anak kiter suka upin ipin

Falsya berkata...

senang je nak suap bdk2 skang kan..bg upin ipin je..hehehee

sue zainun berkata...

hah amira pon pantang tgk upin ipin..leka terus..xberganjak dr tv

lieyalatif berkata...

Hehehheeh nampaknye nayli mmg minat tul ngan upin ipin...siap tgk berjemaah lagi...comel2..... Betul tu nad kalo tgk kat tv kene tgk waktu siaran...senang kalo tru inifi kan....

So far mmg puas ati laaa pakai unifi ni kan nad....

Ezna berkata...

sampai sekarang tak cam mana upin mana ipin...hehehe yg jambul tu sape ek?..

mamalieyna berkata...

mudah kan ada unifi.. boleh tgk kt tv direct.. upinipin tgk berkali pun tak jemu.. dh boleh hafal dialog..hehe~

syawalsimpsons berkata...

nad mmg geng la ngan sue...dalam HP ni pon dah siap2 dah...syawal sekarang ni layan oggy pulok

fieda berkata...

bebudak ni kalau dgn upin ipin mmg tak dapat nk dipsahkan kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

upin ipin kegemaran budak2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...