19 Mac 2013

Sedih... PROBE DAH MATI!

Sape layan Boboiboy?
Sure ramai yang layan kan?
Sebenarnya nak menemankan anak-anak je
Alih-alih, mak pak pun join sama, haha!
Naseb baek best! ;)

Tengok tak episod Ahad baru-baru ni?
Sedih kannnnnnnn...!
Probe robot suruhan si Adudu tu dah mati!
Sedih plak bile tengok si Adudu tu bergenang airmata
Padahal dia jahat!
Selalu tak puas hati dengan Probe ni
Walaupun Probe ni banyak tolong dia
Pastu suka kacau ketenteraman Boboiboy & geng

Ejo jo ngan si Petai makhluk kaler hijau macam si Adudu tu la punya angkara!
Alaaaaa, emo la pulak!
Padahal tengok kartun je kotttt! Haha!


Makcik Probe dalam kenangan.....


Citer Boboiboy ni dah nak abes kan?


19 comments:

syawalsimpsons berkata...

tu la sue tgk ahad lps..terkejut jaa....sedey kejap...mak pak, syawal n izz, semua memasing ternganga jee tgk citer ni

♥cikmOt♥ berkata...

sobss...mau tak sedih kan...alahaiii...eh emo jugak ni persal..

Sura Mohd berkata...

baru tau Probe dah mati..huhuhu..kdg2 layan jugak creta ni..

Nigina berkata...

aaa gina tak tengok episod..lepas tu tertengok kat fb terus tanya kat adam... terus adam cakap probe dah pecah ... semalam tengok kemusnahan probe dalma youtube... aduhh sedihh betul

Chekgu Azrine berkata...

hheheeh..sekali boboboy daaa..

Nana berkata...

kita tgk gitu2 je
yg tgk penuh konnsentrasi mia ngan bapak dia hahata t

zarena heeney berkata...

yea ker tak tgk pun last week
umar mmg suka tgk kartun nie

eima berkata...

dah lama tgk boboiboY fahim tak suka la .... aku suka jugak tp tak leh nk layan sbb fahim tak suka kang die marah mama

fazilzura berkata...

ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. jgn arr mati ..

probe tu kelakor tu

Sue-Rya Qistina berkata...

x dpt tgk pun sbb ari ahad tu bawak anak2 g shah alam

ShidaGhazali berkata...

serius dh xda? alaaaaa, padahal si probe ni la yg klaka...walaupun jahat, tp baik hati...
alaaaaaaaa sedihnya

:: Cik Viva :: berkata...

apa??? da mati...kesian. Dorang jahat tapi kelakar kann...

Budak Kampung berkata...

ngpe plak mati???

aLyNnZ berkata...

Huhu...alynn follow episod tuu..sama lar temankan anak tgk tersangkut skali..tp betul lar karton boboiboy ni mmg best grafik kartunnyer pun cantik..lawak pun lawak..ala tak bes lar boboiboy abis..

mummy_ayu berkata...

la..yer ker? dah lama tak layan cita nie..Ian pun busy sekolah sampai petang..memang tak ikut dah

Masya berkata...

tak tgk sgt.. layan gitu² jer.. tu yg x paham hihihihi...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

anak2 dh besar2 ni...tak penah tau dh citer2 katun mcm ni...boboboy ke...ben10 ke...
sbb dorang pun dh tgk citer anime jer.....mm...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

a'a dh mati..hr tu tmn qalief tgk gak hihihi

Kelvin berkata...

Ape pasal kau tak tau nih,Probe kan la di musnahkan oleh ejojo dan petai teruk pulak tuh,menurut saye kesian jugak karne walaupun jahat masih ada perasaan si probe tu,kao la tengok tak boboiboy musim 2 episode 12 probe cube lindungi adudu dari serangan ejojo dan petai dan adudu pun sedih karena liat probe hancur,adudu dan probe agik ade perasaan tak kacam ejojo tuh!,oh iye ngomong-ngomong saye dari indonesia nih salam kenal tuk orang malaysia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...