06 Mac 2013

Sebab Baby Nayli, Abang Zack Sedia Mengalah...

Mula-mula ingat nak amik troli biasa tu je
Boleh sumbat dua-dua skali dalam tu
Tapi tah cemane, pi amik troli yang ni plak
Dah berebut dua-dua anak kecik ni

Macam biasa adik la menang
Walau kalah pun, terpaksa dimenangkan jugak
Kang jenuh 1 Jusco tu dengar suara dia nanges! Haha!




 Walau dah kasi chance secara bergilir pun
Masing-masing takmo kalah
Kesian Abang Zack
Tepaksa mengalah jugak akhirnya dengan perangai Baby Nayli ni
Dah tu Abang Zack dok mana???







































Lenguh tengkuk Abang Zack! T____T


Walau Zakwan ni slalu marah-marah Baby Nayli
Sebab buat sepah la, kacau time tengok tv la
Tapi mulut jek bunyi marah-marah
Takde la naik tangan ke hape ke pada adik dia
Legaaa di situ
Jaga Baby Nayli pun bleh la diharap
Tapi cam biasa la, mulut mesti bunyik punya
Tapi jaga tetap jaga, hehe



15 comments:

e!ya berkata...

adoiii mmg hebat laa bby nayli, abg zakwan pon leh dikalahkn..sian tgk si abg sakit tgkuk tue huhuhuhu

Sue-Rya Qistina berkata...

sama la ngan anak2 saya jugak nad. si kakak tu x bole klau kita perhatian pd bambam je. mulalah dia ckp mcm2. dia la yg tukang kemas klau bambam wat sepah. hehehe. ragam anak2 kan

syawalsimpsons berkata...

alahia ciannyer kat zakwan tu...takpe la demi adik yee

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

anak yang baik abang yang peyanyang itulah zakwan dimata cik jue...
baguslah sayang cik jue nie

Cho Zila berkata...

kesian abang zack.. takperler demi adik tercintakan.. tapi nak gak dia duduk walaupun gitu ...

♥cikmOt♥ berkata...

sok sok nayli dah pandai, nengoklah...camner plak bentuk gaduh manja sayang derang...hehehe

Mummy Ayu berkata...

adatla ..yg tua mesti selalu mengalah..but sian gak kat diaorng kan?

Nafisa81 berkata...

siannye..nape tak amek dua?

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

sama kes la nad .. sekali kyra kena dok belakang tu ..padahal dua2 leh muat dok depan tp kyreen dok jerit tak bagi hahahah

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sian abg zack...
semoga adik besar nanti (dh tau erti sebenar kasih syg) sayang jgk kat abg. Semoga bertambah erat kasih sayang..

mamalieyna berkata...

Good brotherlah abgzack !

Samalah arif kalau disuruh jaga adik, jap2 dgr suara mangadu itumengadu ini.. haih

Nana berkata...

Hahaha sian abg zack kena buli ngan adik
Xpela abg kan kena mengalah hehe

Sidratul Muntaha berkata...

hhoh
setended la mak ngah nak ngalah dgn pak long
xdenya weih..
mcm ara tu
aloo
24jam kena membuli aqil!

Noor Izmaliza berkata...

sbb anak kite sebaya tahun ngan bulan ... sama la ngan fahim tu ... alisha je slalu pukul abg die ...
fahim sgt manjakan adek....

tp tang troli tu dedua ai sumbat je dlm tu ... sbb dedua tu muat2 je ...kecik kan diorg tu

lia berkata...

baguih la Zakwan beralah pada adik... good boy!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...