25 Mac 2013

Promosi Cuti Sekolah | 25% Diskaun @ AQUARIA KLCC

Jenuh buat screenshot
Demi nak share dengan kengkawan hihihi
Tak sure la harga ni murah atau tak bagi kawan-kawan
Tapi bagi MamaZN memang murah la ni
Nama pun promosi kan? Hehe

Sempena cuti sekolah ni
AQUARIA KLCC menawarkan harga diskaun
Untuk tiket kemasukan ke Aquaria
25% diskaun utk Pakej Famili (2 dewasa, 2 kanak-kanak)
Harga asal RM132 dan harga selepas diskaun RM99!
Tawaran sah utk musim cuti sekolah ini sahaja
25/3/2013-31/3/2013
Dan sah kepada pemegang MyKad/MyKid sahaja




Untuk keterangan lanjut 
Boleh klik sini ya :
atau 
call 03-2333 1888

Jangan lepaskan peluang!
Sangat best!
Kitorang pun ada hajat nak pi
Tapi tak sure lagi bila, huhu!
Banyak sangat program dalam jadual, haha! Puii! =p



8 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

dh tak terlibat....huhu..
psl tak leh nak amek pakej ni...
semua pun dh harga dewasa..........

Tawaran ni mmg menarik utk orang mcm nad. Gi jer laa bawak zakwan dan naylie lagi...hehe

Nana berkata...

Dah penah g skali
Dan rasa xpegi dah kot utk kali kedua hahaha
Klw murah mmg repeat balik hihi

mummy_ayu berkata...

menariks...Ayu pun mcm Nana, pernah gak gie sekali masa Ian tecik dulu..teringin gak nak bawak Iris plak ..tapi tu la..dah duduk seremban nie...nak turun KL weekend....malas jer plus Daddy pun tak tentu offday dia kan..so susah la jugaks.

syawalsimpsons berkata...

mmg murah ni..at least murah dari harga sebenar kan....tp tu la nak bawak syawal ke tempat macam ni mau rugi kan sebab syawal bukan suke tempat gini kan...

Adlin Mohamad berkata...

mmg murah la ..just call dia ke kalau nk amik pakej ni ..kita 2 kanak2 n 1 baby cam mana pulak kikiki ... cam nak je ni ..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

jauh la kalu nk pg pun sob sob sob

zarena heeney berkata...

wah murah gak harganya

ketikketok berkata...

Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...