01 Mac 2013

Permohonan Kemasukan Murid Tahun 1 (Tahun 2014/2015)

Nak share ni
Pada anak-anak yang masuk darjah 1 utk tahun 2014 & 2015
Maknanya anak-anak yang lahir tahun 2007 & 2008
Permohonan kemasukan dah dibuka
Bermula hari ini 1/3/2013 hingga 30/4/2013
Tapi yang ni utk anak-anak yg akan bersekolah di negeri Selangor ye
Harap maklum ;)

Zakwan darjah 1 tahun 2015 
Tu yang MamaZN sebuk-sebuk nak share jugak ni
Kot-kot ada yg terlepas pandang
^__^





Permohonan secara dalam talian (online)
So, kawan-kawan boleh daftar di website ini :




17 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue yang keje kat KPM pon baru tau..kakakkaka

eima berkata...

o0o dah buka ek

MRS. K berkata...

putrajaya dah bukak ker?

zarena heeney berkata...

wah dah buka yea
kena terjah nie umairah akan msk darjah 1 thn 2015

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak rasa...bkn selangor aje lah..seluruh malaysia pun mcm tu jgk. Sebab mmg tiap2 tahun akak tgk mula awal mac sebulan tu utk pendaftaran sekolah anak. Mmg setiap sekolah ada pasang banner mengenainya. Cuma utk sekolah2 yg terkenal mcm convent kota kat tepen ni..1hb dh kena gi isi borang. kalo idak takde tempat. tambah2 pulak sekolah ni dipilih oleh kementerian sbg salah satu sekolah berprestasi tinggi sejak diperkenalkan sistem ni.

Anak sedara akak ada sorang...cepat2 ler ayah dia amek borang td. kalo idak...kena cari sekolah lain ler kalo sekolah tu dh penoh.

Just berkata...

anak i pun nak masuk darjah 1 thn 2015. kalau area KL nak kena apply online gak ke? hmm..

*∽ IZAN ∽* berkata...

Dania pun dah apply tunggu submit dokument jek. Zakwan nak naik darjah 1 dah yekk.. cepat sungguh masa berlaluuu

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

cepatnya anak nk masuk darjah 1 ..dah beso dah hheheh kyra masuk drj 1 taun 2015 sama ngan zakwan rupanya ...kena discus ni nk skol kat mana PJ atau Cheras bt 9 ..

Gieyana berkata...

dh apply dh last year tp nk tukar sekolah utk nureen..:-)

mamalieyna berkata...

Uuuih cepat beno lak rasa.. tp arif belum la lagi :-).. 2016 nanti..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

Kita dh apply utk balqis last year.....bulan july tahun ni baru tau balqis dpt sekolah mana....yg leh apply start dr umur 5 & 6 tahun....

ieyda berkata...

ieyda baru jap tadi tgk nad punya n3 nie, terus bukak yg kat putrajaya punya....nasib baik xterlambat lagi...hihiii terus register utk irfan tahun 2015

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

qalief lambat g tp bagus gak info ni nad

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

ohh thanks for the info nad,

maknanye Zaquan pun dah boleh register la.., mmg tau boleh register online tp dok set dlm minda ni thn depan dah boleh register, rupanya thn ni pun dh boleh register..

kayyana berkata...

owh rayyan kne tggu tahun dpn la br bleh register.... huhuhu

Nana berkata...

aduh kami ni xtau lg masa dpn mia ni
xtau kat mana dia nak skolah dajah satu

Tanpa Nama berkata...

Они там в конец охренели![url=http://www.vsluh.ru/news/releases/246903]http://smi2.ru/asyaporubova/c1520229/[/url] http://smi2.ru/asyaporubova/c1520229/ http://www.vsluh.ru/news/releases/246903

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...