21 Mac 2013

Pemanggang Ajaib Dah Sampai, Sila Rajin Masak! :)

Bak kata Amiey Lee, 'panggilan gembira', haha!
Cute jek translate kan dari brand HappyCall tu, hihi

Alhamdulillah
Setelah sabar menunggu selama 2 bulan
Akhirnya sampai jugak pemanggang ajaib yang dibeli dari Mydeal tu
Baru sampai semalam ni
Gembira sungguh la bila tengok lori Skynet sampai depan umah, haha!


Berkilat lagi ni ;)


Minggu lepas ke, dua mingu lepas ke...
Nana ada up entry yang dia dah received pemanggang ajaib ni
Padahal sama-sama beli kat Mydeal
Sekali MamaZN punya tak sampai-sampai
Bila ditanya, orang tu kata dah abes stok
Kena tunggu diorang re-stock plak, huhu
Tu yang kene tggu lama tu
Padahal dah tak sabar-sabar ni nak memanggang, haha!

Ni barang dah ada depan mata
Kena la rajin-rajin memasak
Takde alasan-alasan dah pasni, hihihi...

Beli pemanggang ajaib ni dapat buku resipi
Tapi bahasa Indon
Guwe enggak ngerti perbicaraan dalam buku itu ;)


Beli 2, lagi 1 Aunty Wawa punya ^_^


Weekend ni bleh la merasmikan pemanggang ni
Nak tengok ajaib ke idak
Ramai yang kata ajaib
Teringin nak merasa sendrik keajaibannya ^_^




17 comments:

syawalsimpsons berkata...

kat umah ada..tapi sue n akob tak reti sgt guna..mak sue yg selaloo guna

ieyda berkata...

lamanya kene tuggu, baru dapat.....
kalau ieyda xsenang duduk dah tu, brg lambt smpai...hihihii

aLyNnZ berkata...

seronoknyer..da ada pemanggang ajaib...memasak mennjadi lebih mudah..brp harga nie..teringin kalau ada rezeki nak gak..

Masya berkata...

wawawawawa.. lebih mudah masak lepas ni.. sykan.. syg pulak nak guna hahahaha.... tp nak jugaklah guna nnt bila ada kelapangan

Ya ALya berkata...

jgn lupa entry khas untuk masakan pertama dari pemanggang ajaib ni yer....

Nana berkata...

patutla lama
abes stok upenye
ok lagi bahsa indon
kita bahsa korea lagnsung xpaham hahaha

mama tisya berkata...

ooooo rmi sgt bli smp kena re-stock ..tp tkpe janji smp kalo langsung tk smp mmg kena komplen...selamat merasa keajaiban..hahaha

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

okeh nad, awak takde alasan lg utk malas masak.. hahahah
btw umah kite pun ade gak, tp cam tu la..
memula beli kemain panggang itu ini..
dh lama sket, huh.. naik debu.. heheh,
dasar M kan.. ;-p

amiey lee berkata...

wahahahahah bestttt sgttt..kta ngan kawan2 pun tak menyabar nk cuba

mamafarah4 berkata...

hehehe..best la nad pas ni ..sure mcm2 nad msk nnt

zarena heeney berkata...

perghhhh lama gila nk tggu dpt brg
klu nak beli kat kedai terus nak beli kat mana?

atau mmg kena beli online jgk

♥cikmOt♥ berkata...

wahh...bestnya dapat jiran rajin masak...hahaha

Alycia berkata...

ohhh pasni kena rajin msk..

alamak nad, weekend ni kt blk kg la.. skrg ni busy skit tiap2 minggu blk kg sbb adik nk kawin..

mamalieyna berkata...

Best guna ni, mnis ikan masih terasa.. k.eina ms blk kg, pnjm sepupu punya, sblh umah ja, pnjm bakar ikan, senang mudah n sedap.. :-)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

masakan sihat guna mende ni, nad...hehe..


**Nad; hp SE tu akak guna utk no. digi...syg nombor tu sbb arwah mak akak yg belikan...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg ajaib tau..
slmt memanggang, nnti jgn lupa up sekali hasil daripada panggilan gembira ni ye..

k.eija ulang2 masak ayam panggang ala2 kenny rogers je x berkesempatan lg nak try buat kek n cari resepi yg lain...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

rajin masak la nad lepas ni huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...