16 Mac 2013

Matta Fair 2013

Mesti ramai orang berpusu-pusu nak ke Matta Fair esok ni
Nak-nak pada yang memang 'kaki jalan' ;)
Seronoknya kalu dapat pegi jugak, huhu!

Penah pegi sekali je kot
Tah tahun bila tah, lupa sudaaa...
Masa tu pegi sbb ada kawan yang bukak booth kat sana
Merasa jugak la kesesakan, kepadatan, ke'happening'an Matta Fair tu


Matta Fair 2013 bermula 15/3/2013 - 17/3/2013


Sape-sape yang dah pegi dan akan pegi
Share-share la ek, hihihi
Nak jugak tau ;)
MamaZN ni tak merasa nak pi Matta Fair kottt
Beli thru deal Groupon, Milkadeal, LivngSocial & etc. jek la, hihihihi...

Owh ye
Kalau pada sesape yang baru 1st time nak pegi
Ada beberapa tips yang kawan-kawan perlu tau
MamaZN ada terbaca entry pasal menda ni semalam
Cuba klik link ni :


Harap-harap dapat membantu ;)



7 comments:

nadia berkata...

jommmmmmmm la kak nad esokkk! :))
nadia pegi dengan sheila.

zarena heeney berkata...

ena tak pernah trejah pun sebab mmg tahu sesak dgn lautan manusia

mama tisya berkata...

kt matta fair ni mmg sronok bila tgk mcm2 pakej cuti2 tp tu la kdg2 nk kena byr trus tu kena pk skit la..

ADEEYA berkata...

Matta Fair tu apa? *innocent

ALoNa CintamaniszLite berkata...

owh...hanya mendengar cerita sj..

kayyana berkata...

tak dan nak p la kak nad.. hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xpenah pegi tp selalu dgr jer huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...