11 Mac 2013

Mak-Pak Borek Anak-Anak Rintik | Gini La Gayanya... ;)

Anak-anak zaman sekarang...
Hehehe

Selama ni dok la tengok anak orang lain yang minat gadget2 ni
La ni, memang kena kat anak sendrik plak
Kalu tak dikasi, nanges

Padahal kat tv dah dipasang kartun
Mainan pun merata disepah-sepahkan
Last-last henpon maknya jugak yang dicari

Nak tengok apa?
Nak tengok Upin Ipin yang maknya dah pasang kat tv tu
Adoiyai la anak...!
Macam-macam peel nya, hihihihi...


Amik ati la tu dah dapat henpon, kalu idak.... Hmmm


Penat baring, dia meniarap pulakkk... Macam orang beso!


Letih la tu, tukar posisi lain pulak


Menda yang sama jek pun ari-ari
Tapi ini anak dara, tak penah jemu ooo! =)


Lagi 1 yang buat MamaZN terpaksa bagi jugak tu
Takut dia baling-baling barang!
Wuuuu, takut oooo!
Aritu dah kena dah remote kat kepala maknya ni
Kasik jek la, janji senyap, hehe
Lagipun kejap jek tu, kang penat pandai la dia ngendeng-ngendeng mintak susu
Heheehehe




22 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hahha remote makan tuan eyh hehehe sama la anak2 kita kat umah berebut tab sampai jatuh last2 apak naik hanggin simpan dua2 senyap kekek

suhaina laui. berkata...

nayli bleh kawan dgn safiya..sejibik same la..hp mak ni dh mcm brg mainan die..bg tgk upin snang la mak nk buat koje kan hihi

eima berkata...

hmm ganas nye nayli..lempar remote kat mama ...mmg garang budak ni

alisha tu pun sama je ...dr 9-10 bulan dan pandai dok colek2 touch skrin tu .. mengikut perbuatan org ..skrg ni die pandai buka lock enpon ... tp klu aku sorok enpon bg die mknan coklat ke ... die lupa terus ..hahah

mamaRIFQY berkata...

mmg gini la gaya budak zaman skarang ! rifqy pon mcm tu nad. dh ade tv, komputer, tab...nak jugak enpon mama ngan baba!!!

Masya berkata...

amboi ganehnya anak dara ni lempar remote kalau marah, tp kdg² kalau dgn anak ni cptnyalah kita nak mengalahkan.. tp org lain pulak salah paham.. kata kt manjakan anak²... padahal bukan mcm tu pun...

Nafisa81 berkata...

IT baby..

Sue-Rya Qistina berkata...

sama la mcm bambam jugak nad. sikit2 nak hp. kdg2 kalau dh geram sgt, mmg x bagi la kt dia. xnak dia leka

Zura@Iwan berkata...

amboi mcm org bsr dia...pandai IT dh dia..hehe

irfan nasib baik tk main henpon mak pak dia..tp dia pandai minta Tab dah..haha

Ya ALya berkata...

ini nayli sama sejibik perangai marissa ooo,suka baling2 barang ooo...

lizz berkata...

comel...macam2 aksi dier main phone tu...

Ismaliana Sulaiman berkata...

comel je aksi2 nayli.. :) tu la nad,anak zaman skrg kan...semakin maju ke hadapan..hehe

mama ila berkata...

haah...nayli nie dah gaya cam budak besar...hihihi...kusyuk main hp yer...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nad...gelak k.atie tgk perangai Nayli ni.Mmg mcm org beso...mcm2 posing lak tu..hihi

eB berkata...

kn baling ngan remote? hik3
aed plk ngamok sbb brebut men tab ngan aeeky... trus dihentaknyer dgn kaki... ha amek kau... pecah screen... slamat x leh men dh... nanges oooo tgk huwaaaaaaaaaaaa

zarena heeney berkata...

anak zaman skang nie mmg semuanya berteknologi

*∽ IZAN ∽* berkata...

budak2 sekarang.. kecik2 dah jadi kaki gadjett! kikiki

amboi garang nya Nayli... remote control pun dah terbang isk isk iskkk

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe........mcm2 keletah naylie ni...senyum je laa acik lona ni tgk gelagat dia..

Alycia berkata...

heheh.. comey..

budak2 skrg kecik2 dh pandaikan main gajet2 ni..

Falsya berkata...

aloh aloh pandai bebenor baby nengok henpon ye..dh mcm2 position dh aunty tgk...;)

fazilzura berkata...

anak ku pun gitu laaaa

Iela Fazielah berkata...

comella nayli ni

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sakan nayli hihihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...