27 Mac 2013

Mahu Ke Sini, Yeay!! - Padini Concept Store SALE!

Terapi minda, hati dan jugak poket, miahahahah! =p
Tak sabar nak pi malam ni, hihi
Ngengade kan?
Macam tak boleh tunggu hari weekend 
Huhu, hari weekend dah ada agenda lain
Mau balik kampung pun iye jugak ;)
 So amik kesempatan la bila PapaZN sendrik yg suggestkan pi ari ni
Haha!
Best, best!
TQ Papa! :) 

Hohoho...
Walau pun dapat pi sini
Tapi berbelanja tetap kena berhemah
Andai rase-rase macam tak perlu takyah la kot nak beli jugak kan?
Ni sebab perlu la ni, tu yang nak terjah jugak, haha!
Dah siap list kan ni
Harap-harap tak membeli melebihi senarai, huhu!


Gigih wat screenshot =p


Lama sale ni berlangsung - dekat 2 minggu jugak la
Bermula 22/3/2013 - 7/4/2013

Nak tau lebih lanjut pasal sale ni
Kat selected store mana yang ada sale
Bleh la klik sini ye :


PapaZN cakap (ehem-ehem =p)
Kalau banyak membeli kat sini
Nnt J-Card Day takyah pegi ek?
Hihihihi....
Ok! - jawapan sekarang ^_^
Haha!


9 comments:

JaSSNaNi berkata...

ye la.. jawapan skrg tu OK tu kalau ustaz idrus cakap.. jawapan bini dia OK tu lepas tu ada lagi... janji 100 kali pun ada lagi.. hahaahaha.. sedia maklumlah.. perempuan kan mmg camni..ustaz idrus kata la.. suka suka suka..

syawalsimpsons berkata...

bestnyer la jalan2 ngan papaZN ni..nak join sekali la muleh..kakakkak..akob bukan kaki jalan..so tak la jalan sgt

Nida Mohd berkata...

wah,, best tu kalo dpt terjah jugak..

mamafarah4 berkata...

suka la tu nad..hehehe..ye ker time jcard tu x gi..kuang!kuang!

fazilzura berkata...

ley cayo ke nnt JJ card xnk terjah .. ala2 xleh di cayo jew..

Sue-Rya Qistina berkata...

hohoho..bestnya!!
selalu beli baju anak2 kt jusco je.
ni tgh sales sampai 7 April ingat nk tambah koleksi baju diorg lagi.

eima berkata...

wahh menarik nk pi cari blous la ....
kena tgu pukul 4pm plak ni fb blocked

aLyNnZ berkata...

Ishh syiok ni..mesti murah2..kalau g mlm kurang org sket kot. Sbb weekend sure ramai kan..nanti update hasil tangkapan yer..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sale2 ni yg best haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...