12 Mac 2013

Koleksi TUPPERWARE Pertama

Ye, sila la percaya :)
Tak penah ada dalam koleksi pun brand Tupperware ni
Kalu 'tipuware' berlambak =p
Best jek nengok kengkawan yang banyak koleksi Tupperware ni
Kalerful jek dapur dorang, hihihi




Ini adalah yang pertama
Tu pun sebab menang contest
Hadiah dah sampai! :)
Mungkin kah koleksi akan bertambah?
Huhu, taktau la...
Rasanya pakai brand Apple Lady jek kottt =p
Kalu ada yang nak bagi free, nak la, haha!

 Mahal ek brand ni?
Tapi kata orang kalu alah membeli menang memakai kan?
Tapi kalu 'alaaaaaaaa' nya panjang sgt
Memang tak bertambah la koleksi, kikikiki! =p
Tetttt! =p


17 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah!!
saya suka jugak brand tupperware ni.
tapi nak beli sendiri cam tidak la kot.
yg ada tu pun, hadiah masa kawen dulu. hehehe

Gieyana berkata...

Kak G suka koleksi nie..selalunya beli kongsi2 dgn kengkwn..dpt add either 20%-25%..so worth di situ..mcm Nad dpt ni mmg kedap udara..suka letak milo kt dlm nie..

mama tisya berkata...

akak pn tk pernah bli tp ada koleksi hasil contest gk..ada 3 tk silap..mmg mhl tuppeware tp berkualiti..dlu mama akak dealer..kt umh mama akk pn byk koleksi tuppeware color2..cantik bila tgk tersusun

zarena heeney berkata...

beli klu ada yg comey jea
sebab mahal la

Alycia berkata...

oh, kita antara penggemar tupperware.. suka dgn kaler, tahan lasakk dan tahan lama..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah tupperware A Type, haq ni mahei punyer ni, puluh2 sebijik, kita pun ngumpul sikit2 je Nad, beli sikit2 tak terasa sangat, la ni tengah aim nak beli haq satu set pinggang mangkuk, jug segala bagai warna hijau, tgk kakak ipar pakai comey je bekasnya...sikit2 lama2 jadi bukit...lebey banyak simpan dari pakai sbb sayang...

Ya ALya berkata...

Tupperware ni satu je..tutupnyer mudah sgt terkoyak....tp boleh dpt ganti..free je

@e_da berkata...

nad sama mcm akak baru nak mula.. tu pun beli lelong.. murah2... dah start mensuka ni abislaaa.... heheheh

Liza berkata...

Nad, tudung dia memang tak sampai jugak ek? Liza dah pos kali kedua sebenarnya. Sesat mana plak? huhu....

Ismaliana Sulaiman berkata...

akak punya yg ada ni pun hadiah dr kawan2 & adik2 nad.. dulu penah beli sekali masa zaman anak dara keje kilang...tp dah pindah randah ntah ke mana2 perginya...sayangkan.. skrg nak beli lagi mcm syg plak duitnya..hehee

Falsya berkata...

dh masuk umah sendri baru dpt kumpul tupperware gini...hurmmm..

mamalieyna berkata...

Dpt free best la.. tahniah nad :-)

K.eina pun tk penah ada, ..eh ada dl botol susu tp itu pun kakak yg hadiahkan..hehe..

cik chinta berkata...

tuperware ltk mknn thn lama (:

Nana berkata...

sama lak xde koleksi sebab mahai
mmg bbaloi tupeerware ni klw rosak leh tuka sepanjang hayat waranty klw xsalah
kat umah ada dua pon kakak yg bg dia dealer dlu
mana yg dia dh puas pakai dia kasi mak kita rembat la haha

Iela Fazielah berkata...

dah ada 1 leh stat mengumpul la pasni...

ieyda berkata...

tahniah...
ieyda pun suka tuppperware nie...w/pun mahal tapi berbaloi dengan penggunaannya....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad....wani pun suka brand tupperware ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...